Moderator: Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Nie znam jej osobiście i nie wiem co to znaczy "nie teges" pod to można wszystko "podciągnąć". Piszę mając tylko tą wiedzę, która tu została przytoczona.
Zofia&Sasza pisze:Gibutkowa pisze:Nie znam jej osobiście i nie wiem co to znaczy "nie teges" pod to można wszystko "podciągnąć". Piszę mając tylko tą wiedzę, która tu została przytoczona.
Ja czytałam wątki radliniaków. Nie mam teraz czasu grzebać, ale w skrócie chodzi o nieodbieranie telefonu, niewywiązywanie się z obietnic etc. Dokładnie czytałam te wątki. Oczywiście, to może być tylko moje wrażenie, ale to co pisze bluerat potwierdza moje obserwacje wątkowe, niestety.
nie pojechałysmy...
długo wczoraj rozmawiałysmy z osoba która bła na wizytacji i obie czujemy ze cos nie gra.... obie tez podejrzemamy ż enie gra nam córka Państwa która wykazuje postawe troszku niezalezną i roszczeniowa<?> a Pani - mama bardzo boi sie streylizacji (nie jest przekonana ze taki wymóg jest kierowany zdrowiem suni) i mówiła mi jeszcze wczoraj że czuje sie przymuszona tym punktem umowy ale że dziewczyne chce (choc rzuciła tez o tym czy nie mozna by jej wysterylizowac wczesniej). no i jesli mi ktoś mówi o przymuszaniu to nie mam tak ogrmnej determinacji by oddac sunie, ale moze to tylko słowo...
tak wiec dzis powiedziałam Pani ze skonsultuje sie jeszcze z wetka moja czy mała moze byc sterylizowana i jesli beda fundusze to to zrobimy.... generalnie odjazd do wawy przełożony o tydzien- dwa... w tym czasie zamierzam ostro szukac domu dla niej, a i obserwowac na ile Panstwo sie staraja o nią... bo tak jak mówie z jednej strony domek super... tulko bez sensu wyszło z tymi funduszami na poczatku , potem juz kazda watpliwosc (odn sterylizacji) staje sie podejrzana bardziej niz powinna
jutro z rana napisze nowy tekst i robie ogłoszenia... a i rozpisze wpływy.... dziekujemy !
aktualizacja 25.10. 2010
Pusia od niedzieli 24.10 w nowym domku w Warszawie.
Betta pisze:ps dostałam wpłate na konto z bazarku w kwocie 40 zł .... kto wysyłał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości