Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 9:36 Re: Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Kicorek pisze:Nie demonizuj whiskasa. Raz na jakiś czas nic sie nie stanie, tak jak MacDonald raz na jakiś czas nikomu krzywdy nie zrobi 8)
Czasami jest wyższa konieczność :P
Ja w podróży czasem do MacDonalda zaglądałam, a ponieważ podróżuję rzadko, to i te wizyty były rzadkie. I żyję :lol:

no toteż stwierdziłam, że jak mam marnować tabletki napychając nimi mięso czy co tam jeszcze, to wolę tego whiskasa - większa szansa, że nie wyczuje i zeżre. :D
uwielbiam "gumowe bułki" z McD :oops: jak mieszkaliśmy na Piotrkowskiej, to McD był na dole, bramę obok. Zdarzało się, że o 22.45 TŻ leciał po bułę, czasem frytki. Tylko, że mnie to zaszkodziło :P Nie chcecie wiedzieć ile ważę :twisted:

Ciotka AYO, nie kcesz Rudzielca? akurat by do Kota B. pasował :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 14, 2010 10:00 Re: Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Faaaajno, że już podróż "wetową' macie za sobą i że nieoceniony smród whiskasa supreme działa :wink: :D
Nieustająco kciukuję za Rudziczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 14, 2010 10:18 Re: Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Oby się już wszystko uspokoiło :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 14, 2010 11:45 Re: Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

No proszę, u lekarza biszkoptowy kot spokojny 8) . No to uff, że sytuacja trochę opanowana.
Domki pytają?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 04, 2010 21:59 Re: Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Czy ja dobrze czytam na FB, że Rudi ma domek?? 8)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

[poprzednia]