MELA. Już jej nie otrują. MA DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 20:22 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Śliczny banerek, dzięki :1luvu:

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Śro lis 03, 2010 23:49 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Kto potymczasuje kicię? Tymczas albo zima na działkach.. :(

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 7:14 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Podrzucę na widok!!!
I zaraz wkleję sobie banerek.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lis 04, 2010 9:23 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Jadę po kotkę, bo mam sygnał od mamy, że kicia przyszła. Mama walczy ze mną przez telefon, że może chociaż troszką da jej jeść, bo jak ją przetrzyma do mojego przyjazdu, a nie poczęstuje jej niczym to kicia będzie się stresowała.. :kotek:
Ech, muszę tam pędzić, bo mama pęknie a kotka się nawpierdziela przed samą narkozą :roll:

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 9:41 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Gdzie z nią jedziesz na sterylkę? jak trochę zje nic jej nie będzie...podwórkowce łapię przed samym zabiegiem a by złapać trzeba skusić jedzonkiem :lol:
Kciuki!!!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lis 04, 2010 9:46 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Na Jaskółczą do Gdynia City. Wycieczka przez całe trójmiasto, ale sterylka i szczepienia za free jak już pisałam dzięki uprzejmości Sabiny z PKDT.

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 9:47 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

wszpasia pisze:Na Jaskółczą do Gdynia City. Wycieczka przez całe trójmiasto, ale sterylka i szczepienia za free jak już pisałam dzięki uprzejmości Sabiny z PKDT.

Kurka dalekoo :roll: Jedź obwodnicą jeśli jesteś zmotoryzowana, najszybciej. Zostawiasz kicię na noc w klinice? Też jadę dziś do Sabiny z kociakiem (zresztą maluch też z działek z Hallera :))...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lis 04, 2010 13:22 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Ciesze się że narazie idzie wszystko ku dobremy :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 04, 2010 15:05 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Nie posiadam auta, ale miałam od kogo pożyczyć więc już jesteśmy w domu. Kotka wciąż naćpana w kontenerku leży a ja lecę z psami na spacer.
Później wkleję jakieś fotki kici. To młoda kotka, ok. 2 letnia, ogólnie a bardzo dobrej kondycji, nie zasmarkana, bez widocznego grzyba itp. Podobno była przynajmniej raz matką.

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 15:20 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

wyslalam Ci mail dzisiaj rano, otrzymalas?

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Czw lis 04, 2010 15:36 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

wszpasia pisze:Nie posiadam auta, ale miałam od kogo pożyczyć więc już jesteśmy w domu. Kotka wciąż naćpana w kontenerku leży a ja lecę z psami na spacer.
Później wkleję jakieś fotki kici. To młoda kotka, ok. 2 letnia, ogólnie a bardzo dobrej kondycji, nie zasmarkana, bez widocznego grzyba itp. Podobno była przynajmniej raz matką.

Jak wspaniale , że już po steryzlizacji.
Czekam na foteczki:)
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Czw lis 04, 2010 16:07 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

alysia pisze:wyslalam Ci mail dzisiaj rano, otrzymalas?

Odpisałam. :)

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 17:10 Re: Otrują ją, bo szklarnia to nie kuweta!! pilne DT -Gd/Wa-wa

Uf, jakoś zainstalowałam wszystkich, Mela (to nowe imię kici) chwilowo jest "odizolowana" czyli zamknięta w klatce kennelowej. Na klatkę narzuciłam kapę żeby stworzyć jej chociaż namiastkę azylu. Mela wzbudza zainteresowanie wszystkich, mój psi tymczas obszczekuje klatkę non stop niestety, nie można go raz a dobrze odwołać - krnąbrny z niego dzieciak. Mizia już się czai na Melę.. Tylko moja suka reaguje spokojnym zainteresowaniem, nie takie rzeczy w końcu już widziała :wink:

Fotki biedne, ale nie będę Meli męczyła i pstryknęłam tak na szybko.

Tutaj Mizia wycofuje się ze strefy wroga:
Obrazek

Mela odpoczywa:
Obrazek

wszpasia

Post » Czw lis 04, 2010 18:18 Re: MELA.JUŻ JEJ NIE OTRUJĄ.pilne DT lub powrót na dwór-Gd/Wa-wa

kciuki za kicię :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw lis 04, 2010 20:48 Re: MELA.JużJEJnieOTRUJĄ. PILNE DT Gd/Wa-wa MAMY 23dni

Mela dochodzi do siebie. Na każdy dotyk reaguje ugniataniem czegoś w powietrzu, mości się, z boczku w kłębuszek, i znowu na boczek, nadstawia główkę. Wspaniała kotka, bardzo pro ludzka, łaknąca dotyku.

Proszę, pomóżcie mi uratować ją przed losem kotów wolno bytujących. Jeśli nie znajdzie się DT ani DS do nieprzekraczalnej daty 27 listopada - kotka zostanie odwieziona do kocich domków przy Klonowicza we Wrzeszczu (tam znam osobę opiekującą się kotami). Mój wyjazd się przesunął - mam bilet lotniczy na 28 listopada i nie będę w stanie dalej opiekować się Melą.

Jutro jak Mela całkiem "ożyje" pstryknę jakieś ładne fotki i ruszę z nowymi ogłoszeniami.

HELP!!!

wszpasia

[poprzednia][następna]