» Czw lis 04, 2010 8:15
Re: Kajtek z Nowosolnej - będziemy szukać najlepszego domku!!!
przepraszam, że się nie udzielałam. miałam ostatnio urwanie głowy. lazaret w domu, tornado w pracy i w ogóle... i sama w tym wszystkim chora i z wyjechanym TŻ-tem.
zdjęcia i filmiki czekają od zeszłego weekendu, tylko nie miałam kiedy ich wrzucić w sieć. jeszcze jak na złość wczoraj przyszły smutne wieści z domu Kleofasa... ciężko mi...
a u Kajtusia wszystko w najlepszym porządku. odrobaczyliśmy się we wtorek po raz drugi, zaraz się pewnie będziemy szczepić. tylko że ogłoszenia ciągle nie napisałam. jakoś nie mogę się przekonać, żeby to zrobić.
ten chłopak to tornado jest! zwłaszcza zaraz po wypuszczeniu z klatki, w której jeszcze ciągle siedzi, kiedy nas nie ma i w nocy. Kitka jest kochana i się z gnojcem bawi, on za nią łazi jak za mamusią, przy boku... a Lidka to głupol i się małego boi... dostaje wścieklicy, kiedy kurdupel się zbliża...
przepraszam dziewczyny! dziś postaram się nadrobić zaległości, chociaż zupełnie nie mam do tego głowy...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce