panikota pisze:dagmara-olga pisze:moje jest zleceniem stałym, więc co miesiąc o tej porze będzie.
Moje tyż, jak kiedyś nie przyjdzie to znaczy, że zapomniałam przedłużyć i trzeba mnie kopnąć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:dagmara-olga pisze:moje jest zleceniem stałym, więc co miesiąc o tej porze będzie.
Moje tyż, jak kiedyś nie przyjdzie to znaczy, że zapomniałam przedłużyć i trzeba mnie kopnąć
kasiek252 pisze:przelew za listopad w drodze -20 na skarbonkę i reszta dla Lesia
zuzzik pisze:Poszły pieniądze na Lesia; skarbonka 12-tego;
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:-kropeczka-przesyłka z zoolpus dotarła.. bardzo Ci dziękujemy, Andzelika ledwo te dary rozpakowała
, tak wiele ich jest..
![]()
sporo jedzonka dla kotków- 4 sześciopaki Bozity mokrej, 15 kg worek karmy suchej i 2 worki żwirku po 40 litrów oraz zabawki dla koteczków.. Pusia szaleje ze szczęścia, tak zapamiętale biega z myszkami i piłeczkami.. zreszta nie tylko ona..![]()
SERDECZNE DLA CIEBIEPODZIĘKOWANIA...
![]()
![]()
![]()
wegiel będziemy kupować na worki, bo nie da się jednak zakupić od razu tony.. spora część pieniędzy "połyka" wet..
-kropeczka- pisze:Hanulka pisze:-kropeczka-przesyłka z zoolpus dotarła.. bardzo Ci dziękujemy, Andzelika ledwo te dary rozpakowała
, tak wiele ich jest..
![]()
sporo jedzonka dla kotków- 4 sześciopaki Bozity mokrej, 15 kg worek karmy suchej i 2 worki żwirku po 40 litrów oraz zabawki dla koteczków.. Pusia szaleje ze szczęścia, tak zapamiętale biega z myszkami i piłeczkami.. zreszta nie tylko ona..![]()
SERDECZNE DLA CIEBIEPODZIĘKOWANIA...
![]()
![]()
![]()
wegiel będziemy kupować na worki, bo nie da się jednak zakupić od razu tony.. spora część pieniędzy "połyka" wet..
Bardzo, bardzo się czeszę![]()
Właśnie chciałam się pytać czy już doszło (czytacie mi w myślach czy jak?)
Dziewczyny a ile tona węgla kosztuje? Mi się coś kołacze, że około 500- 600 zł.
Jak możecie, to się zorientujcie i napiszcie- jakieś bazarki się porobi, to się powinno uzbieraćJa sama mam sporo fantów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, kasiek1510, puszatek, sluzacykitulka i 623 gości