Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 15:04 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

nie moge w to uwierzyc... rzucac kotem o sciane.... boze.... :crying: :crying: :crying: :crying: biedactwo kochane :crying:

mam nadzieje, ze kociaczkowi sie poprawia, choc to musial byc spory uraz... jejku, czlowiek nosi na rekach, chucha, dmucha, caluje, daje najlepsze karmy, a taki $&$&^ wezmie i rzuci malenstwem o sciane... makabra... :cry: :cry: :cry:

Franiu, kibicuje Ci, zebys znalazl domek najlepszy na swiecie po tych wszystkich krzywdach, jakich zaznales w swoim krociutkim zyciu :( :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 01, 2010 15:06 Re: Kociakiem o ścianę... Kiwaczek-Franio - chorujemy :(

jerzykowka pisze:Obrazek

Franio :love: :love: :love: cudowny grzdylek - na szczęście już w troskliwych objęciach, a nie łapach zwyrodnialca......................

:love: jejku :love:
jak dobrze, ze juz bezpieczny....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lis 02, 2010 13:27 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

hanunia2008 pisze:hej a gdzie jest kiwaczek; w jakim miescie. lubie sie opiekowac i przywracac do zycia zwierzaki.chce przed zima dac dom kociakowi
pozdr
h

witaj, hanunia2008 :)
Franio - jak już pisała Gosiaa - jest w Łodzi, ale transport do innego miasta nie jest specjalnym problemem. Franio musi mieć najlepszy domek :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 02, 2010 15:38 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Franio jest zwierzakiem specjalnej troski i mam nadzieję, że znajdzie cudowny i odpowiedzialny dom.
:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 03, 2010 23:29 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

może napiszę bzdurę bo pewnie każdy o tym wie ale Franio MUSI mieć domek nie wychodzący bo przeciez on przed nikim ani przed niczym nie ucieknie...i jakby tak jako dwupak...ludzie świadomi chętnie biorą dwupaki..

..brak słów..tylko łzy :cry: :cry: :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 03, 2010 23:46 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Biedny teraz po tym filmiku widać co mu zrobił ten %fgfdg% :evil: Czy on już tak zawsze będzie miał :cry: Biedny tak mu główka lata :cry: :cry:

Zostawie mojego Obrazek niech pilnuje maluszka :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 04, 2010 0:14 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Ja nie mogę przestać myśleć o Franiu, cholera a finansowo leże i kwiczę. Oby znalazł się ten domek w którym Franio zapomni o tym co złe.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw lis 04, 2010 8:35 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

CatAngel pisze:Biedny teraz po tym filmiku widać co mu zrobił ten %fgfdg% :evil: Czy on już tak zawsze będzie miał :cry: Biedny tak mu główka lata :cry: :cry:

CatAngel, no właśnie nikt nie wie, czy mu tak zostanie z tą latającą główką... mnie się wydaje, że jest lepiej, dużo lepiej, ale może rzeczywiście już się przyzwyczaiłam do amplitudy odchyłów małej pecynki.
W sumie najbardziej widać, że coś jest nie tak, kiedy bierze sie Frania na ręce - odchyla główkę do tyłu. Ale tak mocno, że mam wrażenie, że mu odpadnie. Tak jakby bezwładnie całkiem, jak u niemowlaka. I nie wiem, czy to się dzieje samoistnie, czy on to robi sam, żeby na mnie nie patrzeć :twisted: ;)
Wczoraj sprawdzaliśmy troszkę szybkość reakcji. Łapałam Frania znianacka, kładłam na pleckach i patrzyłam ile mu zajmie podniesienie się. Zajmuje jakieś... pół sekundy :ok:

A Franio nauczył się zeskakiwać z kanapy! wiem, już to pisałam, ale teraz to inaczej wygląda. Wcześniej właściwie się zsuwał głową w dół, dotykał przednimi łapkami podłogi, a tylne nóżki jakoś tak same spadały. A od wczoraj normalnie skacze, tylko mu pięty widać przez chwilkę spod stołu. I się nie przeraca :dance: W ogóle włazi na kanapę już z rozpędu. I na stół też :twisted:

Do tego odkrył łazienkę. I to już jest mniejszy powód do radości. Mam pod prysznicem taką matę łazienkową, bo brodzik jest bez szlifów i strasznie śliski. Tak więc mata stała się nową zabawką Frania, który włazi do brodzika, siada w nim, kładzie się, morduje matę, a potem... lekko wilgotny idzie do pokoju i kładzie się w pudełku z opałem... Nie będę go prać! Niech łazi brudny! Jak to u mnie - twardy wychów i inwalidztwo z niego nie zwalnia! :twisted:

Georg-inia

Post » Czw lis 04, 2010 8:38 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Malati pisze:Ja nie mogę przestać myśleć o Franiu, cholera a finansowo leże i kwiczę. Oby znalazł się ten domek w którym Franio zapomni o tym co złe.

myśl, myśl! Franek nie jest drogi, jak dla Ciebie - tanio sprzedam :twisted: :mrgreen:

Georg-inia

Post » Czw lis 04, 2010 9:12 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

jak juz tak skacze, to ewidentnie się poprawia :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lis 04, 2010 9:12 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze:
Malati pisze:Ja nie mogę przestać myśleć o Franiu, cholera a finansowo leże i kwiczę. Oby znalazł się ten domek w którym Franio zapomni o tym co złe.

myśl, myśl! Franek nie jest drogi, jak dla Ciebie - tanio sprzedam :twisted: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Malati, drugi kot nie jest dużo droższy w utrzymaniu. A radość za to podwójna. A pomyśl jakie atrakcje byłyby w takim duecie z Ancymonem :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 04, 2010 9:30 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Jak Franulek dziś się miewa? :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 04, 2010 9:55 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

To prawda, "dwa koty" to nawet brzmi naturalniej niż "jeden kot" :kotek: :kotek:
Dwa koty to dwa razy więcej radości i naprawdę niewiele więcej finansów. Praktycznie to jest nieodczuwalne.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 04, 2010 12:20 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

kiwaczek jaki on słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: tego gościa to bym zaj;;;;;; :evil: :evil: :evil: :evil:
gerardbutler

Post » Czw lis 04, 2010 12:32 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Inga - cudnie o nim piszesz. I postępy jakie. Mordowanie maty w brodziku, to bardzo trudne i odpowiedzialne zadanie :lol: 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]