TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 21:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

A Duzi, którzy byli zainteresowani Rysiem i nawet mailowali w tej sprawie wciaż milczą?...

Caragh pisze:Kacperek:

Obrazek

:1luvu: Jakbym widziała Kileczka mojego kochanego :1luvu: moje żywe sreberko i cudowne szczęście :1luvu:
i to dzięki Justynie... :1luvu:

Buraski są przecudniaste!!!

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 03, 2010 22:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

LSVC ja wlasnie ten domek mialam na mysli.... moze sie jeszcze odezwa, mam nadzieje...

W sprawie Manka powtornego telefonu nie bylo, ja tez sie nie dodzwonilam...
cos mi sie zdaje, ze po cichu zrezygnowali... Szkoda, bo takiego kota jak Maniek nie znajda nigdzie! Nie wiedza, co traca :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 03, 2010 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Byłam dziś u weta z Zuzu i Eustachym . Zuzu dostał kolejny steryd a Eustachy miał badanie moczu , wynik nadal jest podwyższony , ale już został odstawiony antybiotyk a tez już nie będzie dostawać caniwiton , nie przyniósł oczekiwanego skutku , będzie za to nowy lek , nie pamiętam jaki , jak dojedzie ....

W sprawie Rysia i Manka już nikt nie zadzwonił :evil:

A dzis byłam u znajomej u której jest ten znaleziony około 5 - 6 mies rudy kocurek , zrobiłam zdjęcia i je wysłałam do Caragh z prośba o ich wklejenie i o ogłoszenia .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 04, 2010 9:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Maniek , Rysiu , Diabolo ( rudy młodzieniec ) oraz kilka burasków nadal szuka domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 9:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Tak kombinuje, co można by zrobić, żeby adopcje jakoś się rozkręciły i sama nie wiem :cry:
Niby coś mi się pod czachą telepie, ale nie chce wyleźć do końca. Chyba jakiś reset muszę sobie zapodać, to może wtedy mnie oświeci?
Wiem, że nie chodzi tylko o ogłoszenia, ale coś bardziej "na dużą skalę".

Dziewczyny może jakaś burza mózgów?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw lis 04, 2010 10:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Mnie chodzi po głowie akcja do prasy czyli czasopisma pro zwierzęce tak jak np :
KOCIE SPRAWY , KOT , MÓJ PIES , PIES oraz czasopisma lokalne jak Dziennik Zachodni ( dodatek tyski ) czy Echo . Tylko ze ja nie mam pojęcia jak sie za to wziąć :oops: :oops: . A teraz poprosiłam koleżankę o zbiorczy plakat i zobaczymy co z tego wyniknie ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 12:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

tylko takie ogloszenia chyba sa platne? pomysl niezly, na pewno zwiekszylby szanse kociakow, tylko trzeba by sie dowiedziec co i jak :)

Kociara82

Post » Czw lis 04, 2010 12:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

zobaczcie... rece opadaja, nie moge tego zrozumiec... serce sie kraje, ja :crying: viewtopic.php?f=1&t=119509
Czy ta ludzka znieczulica kiedys sie skonczy?

Kociara82

Post » Czw lis 04, 2010 13:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przed chwilka była zawieźć do Leśnego Pogotowia dla Dzikich zwierząt ponad 100 kg żołędzi :lol:
czy jest ktoś chętny na kolejne zbieranie , jelonki i sarenki bardzo proszą o jedzonko , jedzonko które nic nie kosztuje , wystarczy je tylko pozbierać ......

Była tez z Ozzim u weta bo całą noc wymiotował i dostał zastrzyki i jak nie przejdzie do jutro to znów jedziemy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 13:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:A dzis byłam u znajomej u której jest ten znaleziony około 5 - 6 mies rudy kocurek , zrobiłam zdjęcia i je wysłałam do Caragh z prośba o ich wklejenie i o ogłoszenia .

Oto on :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 04, 2010 13:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dzięki za wstawienie zdjęć Diabola :):):):
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Diabolo juz w DS w Będzinie :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dzięki Justynie dowiedziałam się o istnieniu leśnego pogotowia w Mikołowie. W związku z tym zorganizowałam akcję w mojej szkole i przedszkolu i udało nam się zebrać troszkę kasztanów, żołędzi, marchewek, jabłek i buraków. Muszę przyznać, że ludzie w tym pogotowiu są baardzo mili i za rok znowu coś zorganizujemy :D
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Czw lis 04, 2010 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kotola pisze:Dzięki Justynie dowiedziałam się o istnieniu leśnego pogotowia w Mikołowie. W związku z tym zorganizowałam akcję w mojej szkole i przedszkolu i udało nam się zebrać troszkę kasztanów, żołędzi, marchewek, jabłek i buraków. Muszę przyznać, że ludzie w tym pogotowiu są baardzo mili i za rok znowu coś zorganizujemy :D

kKtola jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 04, 2010 23:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Diablo jest sliczny :1luvu: :1luvu: taki milutki pysio ma :1luvu: :1luvu:

Ozzy, kochanie moje, co sie dzieje? :cry: ciocia calym serduszkiem jest z Toba, caly czas o Tobie mysli... Pamietaj, koteczku, ze bardzo Cie kocham, bardzo, bardzo, bardzo mocno i nigdy nie przestane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jestes bardzo dzielnym koteczkiem :)

Justa, koniecznie go ode mnie ucaluj i wymiziaj... bardzo cie prosze.... wiesz, ze i mnie ten skarbek kochany jest szczegolnie bliski... :1luvu:
pomruczonka dla mrusiow i hopsiamy po domki...
ciocia idzie spac, mrusie buzia i mizia na dobranoc :) moze przysni mi sie jakis domek dla ktoregos z was? Czasem zdarzaja mi sie tak jakby prorocze sny.... wiec moze... :ok: :ok:
dobranoc, moje kochane kocie sloneczka :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]