Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BarbAnn pisze:czyli mamy tak
do domu poszły
Karmel 158/08/10
Wolf 113/07/10
Zawodnik K62/09/10
Zuzia K88/08/10
Dzako pakuje plecaczek
czy ktoś jeszcze z tej listy?
* Adwokat 181/08/10
* Bigi K78/09/10 (DT)
* Buba K9/08/10
* Dudek 134/07/10
* Dżako K128/06/10
* King 16/02/10
* Lowelas 90/09/10
* Miła K24/02/10
* Nimfa K144/06/10
* Pufka K185/08/10
* Trinik K34/06/10
* Zelda K137/07/10
*
Tunisia pisze:Zawodnika wzięła 2 godziny temu bardzo fajna rodzina, zamieszka niedaleko bo na Salwatorze, odstawił małą szopkę przy próbie włożenia go do koszyka ale jak poczuł puchatą poduszkę pod kuprem to stwierdził że nie jest tam tak źle
dramatyczny numer odstawił jednak Sylwia, która widząc wychodzących ludzi z Zawodnikiem w koszyku rzuciła się na ten koszyk, przyczepiła pazurami do prętów, próbował wsadzić między nie łapki i głowę i rozdarła się że ONA TEŻ CHCEmusiałam ją przy drzwiach oderwać od Zawodnika
mk999 pisze:Sylwia jest taka kochana, coś szylkretki nie mają wzięcia.
mrr pisze:Widziałam dziś na krakowskim gumtree ogłoszenie o 2-miesięcznym kocurku, który trafi do schronu, jeśli do 10.11 nie znajdzie domu (oddawany przez właścicieli).
![]()
Widzę, że bury 3-letni kocurek z postów powyżej też szuka nowego domu "z domu" i też grozi mu schron. Jakąś drogą trafił na forum, więc piszę o tym maluchu.
Czy ktoś z Was zajmuje się pomocą takim nieszczęśnikom, czy jakaś fundacja bierze je na przechowanie zanim trafią do schroniska (AFN np.?)?
Wyobrażam sobie, że to bardzo niekomfortowe sytuacje, bo właściciel kota może umyć ręce (i sumienie).
Trzymam kciuki za Bigiego. Mam nadzieję, że wyzdrowieje, mimo uszkodzenia wątroby.
Tunisia pisze:chodzi o to żeby ktoś go zabrał na przetrzymanie? wątpię![]()
może w schronisku jednak szybko znajdzie dom
Tunisia pisze:chodzi o to żeby ktoś go zabrał na przetrzymanie? wątpię![]()
może w schronisku jednak szybko znajdzie dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 5 gości