Moderator: Estraven

Kicorek pisze:WidziałamMariaD pisze:Kitko, normalny kocie w tym stadzie mutantów - 100 lat w zdrowiu!

Marcepan pisze:Kicorek pisze:WidziałamMariaD pisze:Kitko, normalny kocie w tym stadzie mutantów - 100 lat w zdrowiu!
ja też! na pewno wszyscy właściciele mutantów widzieli i teraz szaleją z rozpaczy.
albo się w sobie zamykają.
albo będą mieli kłopoty z koncentracją. albo ze snem. albo jedno i drugie, i jeszcze tiki nerwowe.

Marcepan pisze:Kicorek pisze:WidziałamMariaD pisze:Kitko, normalny kocie w tym stadzie mutantów - 100 lat w zdrowiu!
ja też! na pewno wszyscy właściciele mutantów widzieli i teraz szaleją z rozpaczy.
albo będą mieli kłopoty z koncentracją. albo ze snem. albo jedno i drugie, i jeszcze tiki nerwowe.
E tam Personel dwunozny ciesyz sie ,ze ma kosmitow i mutantow,ze snem gwarantuje jest wysmienicie 
No, już mi oko lataMarcepan pisze:Kicorek pisze:WidziałamMariaD pisze:Kitko, normalny kocie w tym stadzie mutantów - 100 lat w zdrowiu!
Bo po niej nic nie widać. Chciałabym tak ładnie i młodo wyglądać w wieku proporcjonalnym do jej wiekusisay pisze:Jestem zdziwiona, że Kitka ma tyle latNie myślałam, że to taka seniorka
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości