Pani Irena codziennie wieczorem dokarmiała koty, jak zmarła schedę po niej przejął staruszek na biednej emeryturze.
Pan Stasiu żeby nakarmić koty zbiera makulaturę, głównie gazetki reklamowe z klatki schodowej i dostaje od sąsiadów gazety itd. jego emerytura "starej daty" nie wystarcza na godne życie, a żal kotów nie pozwala Panu Stasiowi nie dać im jeść.
Chciałabym kupić Panu Stasiowi zapas lepszej karmy na zimę, żeby te kilka kotów nie głodowało, ani nie pochorowało się na "bigosowym" którym raczy je Pan Stanisław. Pani karmicielka karmiąca koty w okolicy kilka razy wsypała tym biedakom jakąś breję, którą wywaliłam ze względu na zapach, podziękowałam Pani karmicielce i kupiłam na razie karmę z Lidla, żeby koty nie nabawiły się rozstroju żołądka. Pani Irena karmiła te koty Whiskasem suchym i puszkami na niedzielę, od Was kochani zależy co kupię dla Pana Stasia dla 4 bezdomnych kotów na zimę.

Uploaded with ImageShack.us
portfeliki na drobne wykonane są ze skóry , można wykorzystywać jako etui na kilka kluczy cena KUPTERAZ 15 złotych mam 6 sztuk w kolorach:
ciemno-różowo-fioletowy kupiła
rudy kupiła
rudy kupiła
czerwony kupiła
ciemny-brąz kupiła
ciemny- brąz 2 kupiła
kupującego proszę o pokrycie kosztów wysyłki listem poleconym w kwocie 5 złotych
zapraszam do zakupów i pomoc bezdomnym kotom Pana Stanisława