Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gingger pisze:jakos w wiekszosci hodowli u nas jezeli chcesz tylko jako kolankowca to sa o polowe tansze.jezeli do hodowli to drzozsze..nie wiem kompletnie jak to dziala.
seidhee pisze:Spytaj hodowców
Ja bym się nie zdecydowała: w ogłoszeniu nie ma nazwy hodowli ani przydomków rodziców, to futro wygląda tak sobie (porównaj sobie czarne kocięta na stronach hodowli, moim zdaniem nie mają takiego zbrązowiałego futra), oczka zapłakane - jak oglądam zdjęcia kociaków na stronach hodowli, to są pięknie wyczesane i mają profesjonalne fotki, tutaj to wszystko jakoś po minimalu... To tylko impresje, ale jakbym kupowała kota, to chciałabym mieć przeświadczenie, że nikt na nim nie oszczędzał.
No i można go kupić taniej na kolanka, a drożej do hodowli, o ile dobrze rozumiem - to też chyba trochę podejrzane. Oboje rodzice do obejrzenia na miejscu - też dziwne; chyba stosunkowo rzadko kryje się własnym kocurem?
ja_ana pisze:Sam kotek ładny, przynajmniej dla mnie, bo nie patrzę przez pryzmat rodowodu.
Szura pisze:Dziewczyny! Co to za hodowla w której kociak jest zaniedbany
To pseudo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości