Miuti pisze:Żeby się zarazić, trzeba TO spożyć, prawda?
...Das wird mein neues Haustier ...
tak trzeba.
Ale jest to na tyle małe że można nie zauważyć ........ Czasem jest prawie przeźroczyste.....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Żeby się zarazić, trzeba TO spożyć, prawda?
...Das wird mein neues Haustier ...
XAgaX pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Szukam-kota-do-adopcji-W0QQAdIdZ239234769
Pilnie szukam bialego kota do adopcji, poniewaz moj kot zmarl. Pozdrawiam.
788597474
zapraszałam panią na forum już kilka dni temu, ale nie wiem, czy skorzystała... może macie białego kociastego?![]()
Tosza pisze:miszelina pisze:Helena jedzie do domu, zamieszka w Wieliczce
A kminkiem lub Sezamem ktoś się w ogóle interesuje? Miałam tylko dwa telefony. Jeden facet chciał Karmela do łapania myszy, a jakas dziewczyna zapytałą o Dupka. produkowalam sie telefonicznie przez jakieś 10 minut, po czym usłyszałam: " No to dziękuję". O pozostałe koty pies z kulawą nogą nadal nie zapytał
Pani, któa uratowała te koty ( bardzo chora) napisała dziś do mnie, żeby się czegokolwiek dowiedzieć. Wiem, że Sezam sie oswoił, a co z Kminkiem? Chcę jej coś odpisać, a brak danych
XAgaX pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Szukam-kota-do-adopcji-W0QQAdIdZ239234769
Pilnie szukam bialego kota do adopcji, poniewaz moj kot zmarl. Pozdrawiam.
788597474
zapraszałam panią na forum już kilka dni temu, ale nie wiem, czy skorzystała... może macie białego kociastego?![]()
Akima pisze:Tweety maluchy u Pani HEleny były tylk oraz odrobaczone. One ważą gdzieś ponad kilogram. Mamy dla nich jakies tabletki, zeby odrobaczyć je po raz drugi. Potrzeba dobrego środka bo Puzon był bardzon zarobaczony. Wczoraj jedno z kociąt trafiło do wetki bo wymiotowało. Podejrzewam, że to robale. dzisiaj jest już z nią lepiej.
_namida_ pisze:Etiopio, dziękuję ślicznie!![]()
Masza pcheł nie miała, Ryfon miał kiedyś ze dwie, ale dziewczyny były oddzielone od siebie przez dłuższy okres czasu.
Musiała tego tasiemca wcześniej skądś przytargać...
Maluchy podrośnięte już w swoich domach, będę musiała uświadomić.
I już się dowiedziałam z vetopedii, że zarazić się można:
"Głaskanie zwierząt a następnie spożywanie posiłków bez umycia rąk również może skutkować zarażeniem."
Z tego co pamiętam wczoraj tak jadłam paluszki, więc chyba lepiej zrobię sobie jakieś badanko ...
queen_ink pisze:Fredzia teraz będzie miała ok. 1,5 do 2 lat.
Nr edit to dobry kontakt.
Tweety pisze:Akima pisze:Tweety maluchy u Pani HEleny były tylk oraz odrobaczone. One ważą gdzieś ponad kilogram. Mamy dla nich jakies tabletki, zeby odrobaczyć je po raz drugi. Potrzeba dobrego środka bo Puzon był bardzon zarobaczony. Wczoraj jedno z kociąt trafiło do wetki bo wymiotowało. Podejrzewam, że to robale. dzisiaj jest już z nią lepiej.
trzeba wziąć flubenol z KV dla nich, możesz?
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Tweety maluchy u Pani HEleny były tylk oraz odrobaczone. One ważą gdzieś ponad kilogram. Mamy dla nich jakies tabletki, zeby odrobaczyć je po raz drugi. Potrzeba dobrego środka bo Puzon był bardzon zarobaczony. Wczoraj jedno z kociąt trafiło do wetki bo wymiotowało. Podejrzewam, że to robale. dzisiaj jest już z nią lepiej.
trzeba wziąć flubenol z KV dla nich, możesz?
wezmę, akurat Puzon dzisiaj przypadkiem ma rehabilitację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 101 gości