MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 11:35 Re: MiauKot 2(64+2):jesienne miaukotki,Avatar,Elvis:foty i filmy

EwKo dzieki CI wielkie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon lis 01, 2010 11:57 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

No i tego... więcej pomysłów nie mam :(

Wiedzieliście, że na Animalii można se wybrać kolor maści: różne bądź rużne? 8) Jeszcze jest forum Bytomia: Basia nas tam logowała, ino zaś... mam problem z hasłem :oops:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon lis 01, 2010 20:22 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Ewuniu, dlaczego masz problem z hasłem ? Czyżby trudne było :twisted:

Psina bardzo biedniutka :( Brak domów tymczasowych dla psów jest dla nas dużym problemem. Ledwo co upchałyśmy psiaka znalezionego niedawno, a już kolejna bieda nam się trafiła :(
Kajtek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tak w ogóle to miałam sajgon przez ostatnie dni, bo gościnnie były u mnie dwa koty mojej Kasi :wink: Exel jest po prostu straszny. Wprowadził taką nerwówkę, że nawet mała Żeż vel Balbina siedziała za kanapą i bała się wyjść, chociaż Exel nie schodził z szafy :roll: Przed kolejnymi odwiedzinami muszę koniecznie zamienić mieszkanie na większe lub wyadoptować przynajmniej jeden pokój kotów :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon lis 01, 2010 21:23 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

I tam, za trudne: znajdź je gdzieś w moim archiwum :twisted: Jak se czegoś od razu nie zapiszę, to kanał...

Kajtuś taki gładziutki! :mrgreen:
i błyszczący jak ... No... błyszczący po prostu 8)

Na dogo jest banerek sunieczki:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.dogomania.pl/threads/195625-Siemianowicka-(Bytom-Piekary)-znaleziono-%C5%9Blep%C4%85-suni%C4%99?p=15652254#post15652254][img]http://img401.imageshack.us/img401/672/dfddx.jpg[/img][/url]

Dziękujemy!!!

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lis 02, 2010 11:30 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Biedna sunia... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lis 02, 2010 12:13 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Spieszę z dobrymi wieściami na temat Miaukotka-Wacusia, wczoraj miałam kontakt z jego opiekunką.

Kotunio jest przekochany, wesolutki, bardzo pro-ludzki. Ciekawy wszystkiego i odważny. Jak się zawoła "Wacuś", to biegnie pędem z drugiego pokoju. Uwielbia spać w łazience na pralce, która stoi tuż przy kaloryferze. :D Ma tam swój ręcznik, lubi ciepełko. Lubi też patrzeć przez okno, przyciska przy tym nosek do szyby i zostawia na niej małe plamki; jego duża przez pewien czas nie mogła zrozumieć, dlaczego jej się szyba brudzi na takiej dziwnej wysokości. :lol: Czasami zdarza mu się nie trafić dokładnie qpką do kuwety, ale pani powiedziała: no i cóż takiego, każdemu może się zdarzyć! :twisted: :ryk:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Wto lis 02, 2010 21:48 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

weatherwax, świetne wieści :ok: Miał szczeście nasz Miaukotek :kotek:

Z dobrych wieści tricolorka Majka pozdrawia wszystkich. Rozkochała w sobie całą rodzine i krewnych :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

a tutaj nasz były podopieczny staruszek Artur

Obrazek

ze swoim kocim przyjacielem

Obrazek Obrazek Obrazek

W takim towarzystwie obraca sie Pepa 8)

Obrazek Obrazek Obrazek

Elvis też kocha Maxa a Petre leje :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na koniec zostawiłam sobie najlepsze 8)
Nasza podopieczna Saba nie jest już nasza 8)
Wczoraj zapadła "meska" decyzja i Sabcia zostaje w swoim obecnym DT u Ewko :1luvu:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowej/starej/wspólnej drodze życia :piwa:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto lis 02, 2010 23:50 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

hehehe... wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skończy. Gratuluję Ewko, teraz dopiero masz pełną rodzinę. :)

A co ten Max ma w sobie, że wszystkie koty tak do niego lgną?
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Śro lis 03, 2010 0:23 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Dziękuję baaardzo Monice, Jackowi, Krzyśkowi i Bartkowi bo to dzięki nim karma (4 worki 15kg) spod Łodzi dotarła do Krakowa. Jechała troszkę czasu, miała przesiadki i przystanki, ale jest już na miejscu.
BARDZO DZIĘKUJEMY :aniolek:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro lis 03, 2010 8:21 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

aassiiaa pisze:Dziękuję baaardzo Monice, Jackowi, Krzyśkowi i Bartkowi bo to dzięki nim karma (4 worki 15kg) spod Łodzi dotarła do Krakowa. Jechała troszkę czasu, miała przesiadki i przystanki, ale jest już na miejscu.
BARDZO DZIĘKUJEMY :aniolek:

Jednocześnie zwracamy sie z apelem o pomoc w transporcie karmy na śląsk. Gdyby ktoś jechał z Krakowa do Katowic lub okolicy, prosimy miejcie nas na uwadze :)

majkowiec pisze:hehehe... wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skończy. Gratuluję Ewko, teraz dopiero masz pełną rodzinę. :)

A co ten Max ma w sobie, że wszystkie koty tak do niego lgną?

Z psem jest trudniej się rozstać tym bardziej jak dzieli z nami wspólne życie 8) To jest inny rodzaj więzi...tak mi się wydaje :roll:
Zapewniam, że Petra nadal jest do adopcji :)

Co Max ma w sobie to ja nie wiem, ale ja też z nim lubie spać, bo jest lepszy od termofora 8)

Kończy się też czas pobytu w DT "trzech muszkieterów" :(
Powiem tylko, że są wśród nich również muszkieterki 8) Niestety nie ma to żadnego wpływu, w weekend wszyscy muszą opuścić swój obecny DT :(
Kociaki są zdrowe, odrobaczone, zaszczepione, mają apetyt, bawią się. Kiedy trafią do schronu wszystko się może zmienić :(

Proszę też, pamiętajcie o znalezionej ślepej suni. Rozsyłajcie wieści o niej. Ona też ma niewiele czasu :(
Info o suni jest na dogo (link do wątku w podpisie) i w jej wątku na miau
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lis 03, 2010 8:30 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Czy karma mogłaby zostac przywieziona do Bytomia ? Jeżeli tak, to mialabym transport na dzisiejszy wieczór.
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Śro lis 03, 2010 8:40 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Hipcia pisze:Czy karma mogłaby zostac przywieziona do Bytomia ? Jeżeli tak, to mialabym transport na dzisiejszy wieczór.

Jasne, że tak. Do Bytomia to by było idealnie.
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lis 03, 2010 8:55 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

A skąd odbiór ? Trzeba tam podjechać czy jest szansa że ktoś porzuciłby wieczorem pod krakowską Operę ? No i czy jest szansa że ktoś mógłby towar odebrać późnym wieczorem ?
Sytuacja jest taka : mój chłop jedzie na wieczorną próbę do Opery krakowskiej po której wraca do Bytomia.
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Śro lis 03, 2010 9:02 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Hipcia pisze:A skąd odbiór ? Trzeba tam podjechać czy jest szansa że ktoś porzuciłby wieczorem pod krakowską Operę ? No i czy jest szansa że ktoś mógłby towar odebrać późnym wieczorem ?
Sytuacja jest taka : mój chłop jedzie na wieczorną próbę do Opery krakowskiej po której wraca do Bytomia.

pisze PW :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lis 03, 2010 10:54 Re: MiauKot 2(64+2):skrajnie zabiedzona sunia - szukamy DT!-s.8.

Ewko i Sabcia! :love: :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Super wiadomość! :D Gratuluje Wam obydwu z całego serca i wielu lat w zdrowiu i szczęściu życzę. [No, normalnie, jak z okazji wesela jakiegoś :lol: ]

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

[poprzednia][następna]