Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 21:22 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

ALE CUUUDNE ZDJĘCIA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Normalnie nie mogę. Proszę Moda, proszę się nie czepiać i zostawić nam te śliczne kocie dziewczynki w całej okazałości. Jakie one kochane :1luvu: jak cudnie jedna drugą "całuje" :1luvu: Jak one się strasznie kochają :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 02, 2010 21:27 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Moim zdaniem nie są za duże, sama takich stotysięcydwadziewięćset powrzucałam na wątek częstochowskich kociaków u iwonac.

Dziewczyny piękne są!
najszczesliwsza

Post » Wto lis 02, 2010 21:34 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

One się kochają i to nieziemsko dlatego nie wyobrażam sobie ich rozdzielenia. Jak je przynoszę to pojedyńczo, na rękach. Dzisiaj najpierw była Klara - postawiłam ją i poszłam po Zosię. A ta dawaj miauczeć, normalnie myślałam, że ją Filemon gryzie czy coś, ale jak zobaczyła Zosię to już umilkła. Za to zaczęła mieć ciągoty to drzwi. No nie mogłam jej odciągnąć od nich. Cały czas tam podchodziła.
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 21:38 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Zosia podczas zabawy:
Obrazek
Klara przebudzona moim wejściem:
Obrazek
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 21:39 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

jasdor, dziękuję za instrukcje, udało się :)
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 23:05 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

madzia jak ta pani dla Chmurki i Laluni okaże się mocno starsza to ile te Twoje cuda mają lat?
może je bym jej podeslala?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 03, 2010 0:22 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Przez weterynarz zostały ocenione na ok. 4 lata. I najprawdopodobniej Zosia
jest starsza.
magdajedral

Post » Śro lis 03, 2010 0:33 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

ok,choc nie wiem czy nie są za mlode,jeśli to mocno starsza pani.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 05, 2010 8:20 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

witam z rana piękne kituchny!!

domku gdzie jesteś??

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt lis 05, 2010 10:07 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

magdajedral, Zosiu, Klaro przepraszam!

Nie zrobiłam tego Allegro do tej pory, bo mi się zdrowie rypło i wszystko...

Czekam na telefon czy jadę do szpitala czy gdzie...

Ale zrobię to Allegro, a jak nie ja, to mój TŻ
najszczesliwsza

Post » Sob lis 06, 2010 15:15 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Prześliczne dwie Buranie :D

Obrazek[/quote]

smarti

Post » Sob lis 06, 2010 15:24 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Serce sie kroi, jak się na nie patrzy . I pomyśleć, że ktoś chciał im odebrać to, co mają najcenniejszego ŻYCIE - oprócz niego nie mają nic własnego.
No oprócz obsługi oczywiście :mrgreen:

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 19:40 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

No mają też swoją kołderkę, troche zabawek i dodatek do obsługi w osobie mojego TŻa.
magdajedral

Post » Nie lis 07, 2010 19:56 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Witam koteczki i obsługę :D
Ukradnę zdjęcie kić i zrobie ogłoszenie na Domowych Tygrysach. Jakby ktoś był zainteresowany dam znać . Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 22:46 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

podbije kicie z wieczora, śliczne są panienki!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

[poprzednia][następna]