PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

psiama pisze:
AniHili pisze:Bry ;) Nawdychałam się właśnie świeżego, katowickiego powietrza :twisted: Z lekka szare i zadymione (palą tu węgiel czy buty?:P)

No to teraz pojechałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sprzedam to kolegom :twisted: Ja pierdziu ! :D

8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 02, 2010 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

psiama pisze:
AniHili pisze:Bry ;) Nawdychałam się właśnie świeżego, katowickiego powietrza :twisted: Z lekka szare i zadymione (palą tu węgiel czy buty?:P)

No to teraz pojechałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sprzedam to kolegom :twisted: Ja pierdziu ! :D

No to teraz się wydało, że u nas takie powietrze przez psiamkę, bo ona pierdziu! :evil: Zachowuj sie Siostra... byle jak, ale sie zachowuj! I może zmień dietę, bo aż zadymę robisz - wstyd na całą Polskę - taka AniHili przyjedzie i potem przez twoje pierdziu opowiada, jak u nas aromatycznie, szaro i dymnie :? :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto lis 02, 2010 20:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ło matko - jezdem!!

Słuchajcie. Dziś zdecydowanie nie jest mój. Pomijam koleżankę z pracy :evil: Pomijam dziwnych palantów zwanych klientelą :evil: :evil:
Pomijam już nawet fakt, że mnie oszwabiono na 100 zł :evil: :evil: :evil:
Ale nie dość, że mnie oszwabili, to jeszcze mi za to ojciec nawrzucał i TŻ po części... Tzn. TŻ za co innego się czepnął, za bzdurę totalną, ale w takim dniu, jak dziś to już przegięcie.

No to wyrzuciłam to z siebie. Wcale mi nie ulżyło.

A teraz ad rem!

Pomponmama i shira3 mają rację. Kasa za październik leci do Etiopii, bo naprawdę nie da się inaczej! A skoro babajaga ulubiona wycofała kandydaturę na listopad, to mamy pierwszą normalną kandydaturę listopadową i wracamy do głosowania. Lubelskie Tymczasy miały być pewniakiem, gdyż czekały baaaaardzo długo. Ale skoro nie kandydują, to wracamy do starych zdrowych zasad!!
I tylko jeszcze nieśmiało przypomnę, że właśnie sterylki to jest mój konik ukochany, ulubiony i naj. Bo to jest właśnie droga do rozwiązania problemu u źródła. A zawsze lepiej zapobiegać niż leczyć. Dlatego sterylki u mnie zawsze będą w pierwszeństwie. Nawet przed pomocą kotu pokrzywdzonemu przez los :oops:

I niech ten durny dzień się już skończy, bo oszaleję... Tylko niech jutro będzie lepsze.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lis 02, 2010 20:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:I niech ten durny dzień się już skończy, bo oszaleję... Tylko niech jutro będzie lepsze.

Niech! :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lis 02, 2010 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dzisiejszy dzień nie jest też mój :lol: "Zgubiłam" gdzieś dwie godziny w pracy (żeby nie było wątpliwości, nie spałam :wink: ). Rano przestawiłam zegar na ścianie, nagle zrobiło się bardzo wcześnie, później czas baaaardzo wolno szedł do przodu, a później okazało się, że w zegarze obluzowała się bateria i gubił minuty... Dla większego efektu - rozładowała się też bateria w moim zegarku na ręce. Zegar w komputerze jako jedyny pokazywał prawdziwą godzinę, a ja zastanawiałam się dlaczego się przestawił się w złą stronę :lol: Kiedy się zorientowałam się co się stało, została mi tylko godzina pracy 8) Próbowałam też otworzyć biuro kluczem od łazienki. Biuro było otwarte i nie było puste :mrgreen: Takie bzdety jak przypalenie i przesolenie obiadu się już dziś nie liczą :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto lis 02, 2010 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Vil, Ty to chyba na jednym wdechu wypisałas 8O :mrgreen:
mmk, nie mam słów, ... pobiłas wszystko !
Pokój z Wami dziewczynki. Wdech wydech i babajagowe ommmmmmmmmmmmmm ommmmmmmmmmmmmmmmm ommmmmmmmmmm 8)

Pomponowa, cóżem ja skromna i moje bączki, skorom takiego nauczyciela w domu Twoim podpatrywała :twisted: Nic to , że łapy ma cztery, ale za to jaki gwizd spod ogona :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lis 03, 2010 10:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No tak. Pompon poszedł haratać na chleb i od rana cisza na wątku :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro lis 03, 2010 11:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Chyba przez zmianę czasu ludzie powariowali. Mam dośc ludzi. No mam dość. Chcę jechać na ciepłą bezludą wyspę! O!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 03, 2010 11:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Chyba przez zmianę czasu ludzie powariowali. Mam dośc ludzi. No mam dość. Chcę jechać na ciepłą bezludą wyspę! O!

Pewnie dlatego, że jutro ma się zacząć koniec świata po raz enty :-) Villemo, oddychaj, oddychaj głęboko :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 03, 2010 11:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

dziewczyny,
proszę zaglądnijcie do tych bidulek...
viewtopic.php?f=1&t=119518
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lis 03, 2010 11:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jozefina1970 pisze:Pewnie dlatego, że jutro ma się zacząć koniec świata po raz enty :-)

Znowu?? Ilez mozna :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro lis 03, 2010 12:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No, właśnie. Może nie tyle konec świata co wojna atomowa, której Europa bardzo odczuje skutki :|

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 03, 2010 12:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Czy w takim razie koty trzeba jakoś szczególnie zabezpieczać , bo ja jakoś przegapiłam ten termin końca

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 03, 2010 12:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja tak nieśmiało wtrącę takie straszne bidusie - burasie viewtopic.php?f=1&t=119518&start=0
pewnie pomoc by im się tez przydała, choć kapkę

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 03, 2010 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jasdor pisze:Ja tak nieśmiało wtrącę takie straszne bidusie - burasie viewtopic.php?f=1&t=119518&start=0
pewnie pomoc by im się tez przydała, choć kapkę

olamichalska juz podala linka :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]