Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:A jak Łatek waży prawie 6 kg to ile ja mam kotów? Ważył 6,5 ale go odchudziłamProszę pamiętać o Marcelku, który jest malutki i też nie wiem za ile kotów on się liczy
shira3 pisze:No to ja nie wiem, może mój wet do doopy, że nic nie mówi?Wasze ważą tyle mniej i kazali odchudzać.....
Nie chcę, zeby Ruduś mi zachorował.
pomponmama pisze:shira3 pisze:No to ja nie wiem, może mój wet do doopy, że nic nie mówi?Wasze ważą tyle mniej i kazali odchudzać.....
Jak to?To ty chodzisz z Rudim do ginekologa?
shira3 pisze:maciejowa pisze:A jak Łatek waży prawie 6 kg to ile ja mam kotów? Ważył 6,5 ale go odchudziłamProszę pamiętać o Marcelku, który jest malutki i też nie wiem za ile kotów on się liczy
Moim zdaniem to masz jakieś 2 i 1/3 kota![]()
shira3 pisze:No to ja nie wiem, może mój wet do doopy, że nic nie mówi?Wasze ważą tyle mniej i kazali odchudzać.....
maciejowa pisze: Ja tez nie wiemNa kotach nie znam się totalnie. Robię co mi każą i kocham je okropnie ;)
agul-la pisze:udaje, że nie słyszy, a ten jeden by mi zabrała i uciekała z prędkością światła
Faktyczniebabajaga pisze:Patmol na zdjęciach są trzy koty z czego dwa wyglądają jak te, które mieszkają u Pomponmamy
babajaga pisze:Patmol na zdjęciach są trzy koty z czego dwa wyglądają jak te, które mieszkają u Pomponmamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 83 gości