_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
6 pobudek w nocy i ciężko sie myśli za nowego dnia Spowodowanych zmianą miejsca noclegowania. I od razu dodam, że to nie to, co myślicie Całuski dla Promyczka i żeby jak najdłużej pogoda się uchowała cieplutka
A Dorotce - Jasdor nie zazdroszczę. Ja źle sypiam i często ledwo na oczy patrzę.
A dzisiaj u nas było bardzo słonecznie i cieplutko. Fajnie cmentarze wyglądają.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jak mi już dobrze w kość da takie niespanie - to biorę tabletkę słabiutką na nerwa (hudroxyzynę) i przynajmniej noc w całości prześpię raz na jakiś czas. Dobrze, że chociaż koty spanie mają przyzwoite i mnie nie budzą dodatkowo.
A ja wtedy po prostu padam i śpię, śpię, śpię .... Zaraz będę się zbierała, dobranoc
A to co? Ktoś mnie podgląda cy cuś? A do łożnicy to ja niestety nie mam z kim