Myszeńk@ pisze:Aniu, ja budkę dla
Halinki zmontuję sama, ale jakby ten tańszy styropian gdzieś, to poproszę namiary ...
Oczywiście, że dam znać.
Annskr, dzięki za wszystkie rady

. Co do ścinków to tak, wiem, że są najlepsze, ale nie miałam ich pod ręką w weekend, to dałam, co miałam. Najwyżej się uzupełni jak coś zdobędziemy. Może Montes wysępi z tej firmy, do której napisała, a może mnie się uda namówić TŻ-a na wyjazd do Konstantynowa po ścinki.
Tak myślałam nad tym robieniem przedsionków, ale to trochę zmniejszy powierzchnię sypialni. A w takiej, jak zrobiliśmy to się spoko dwa koty zmieszczą, jak się zmniejszy, to już bedzie dużo ciaśniej, raczej na jednego kociastego.
No myślę, że różne rozwiązania będą też zależały od tego, gdzie budki staną. Np. budki złomiarzyków staną pod dachem, więc nie ma obawy, że będzie na nie sypał śnieg, czy padał deszcz, może być bez przedsionka.
Co do naklejek to mogą być FFA. Najważniejsze, żeby budki nie były takie bezpańskie, niech będa opisane, może to kogoś trochę powstrzyma od niszczenia.
Jest zgoda na postawienie budek dla złomiarzyków, przeklejam z ich wątku:
marija pisze:Mamy zgodę na dwie budki na złomowisku

I mamy kawałek miejsca- niewidocznego dla postronnych oczu
Tam wynajmują pomieszczenie Panie Kwiaciarki, które handlują pod cmentarzem zniczami i wieńcami, na noc chowają towar do takiej kanciapy na złomowisku- i one zobowiązały się dopilnować czystości kociego lokum

Jak tylko Marija obfoci miejsce, żebyśmy mieli mini-wizję lokalną to będziemy robić.
Styropian na jedną budkę mamy, na drugą dostaniemy od Gosi - rybcie

.
montes pisze:a folię takową chyba posiadam

Monika, jak masz folię i chcesz dać dla kociastych to daj znać, umówimy się jakoś na przekazanie.
My byśmy tylko pianki montażowe dokupili i możemy działać

.