Stara Klara-w Domu u Hanelki-jak tu nie wierzyć w cuda..:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 11:46 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Ja nie każdemu kotu umiem podać.
Niektóre są sprytniejsze ode mnie 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto paź 19, 2010 6:58 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Wklejam z mojego wątku:
Wczoraj Fredziolina została zaszczepiona Purefaxem (z białaczką).
Za jakiś tydzień pójdzie na ciacha i bedzie mozna ją pomału ogłaszać.
Wczoraj wieczorem znowu przyszła do mnie na łóżko po głaski i mizianki :D a dzisiaj rano przy kocim śniadanku Klarunia zeszła z półeczki i jadła w kuchni razem z innymi kotami :lol:
Ja wiem, że to malusie kroczki ale jednak postęp, byle do przodu :mrgreen:
Jutro Klara dostanie ostatni zastrzyk, odczekam trochę i może w przyszłym tygodniu zaniosę ją do weta coby jej zrobić porządek w pysiaczku.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 19, 2010 7:55 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

mar9 pisze:a dzisiaj rano przy kocim śniadanku Klarunia zeszła z półeczki i jadła w kuchni razem z innymi kotami :lol:

Małe, nie małe, ale do przodu, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 19, 2010 8:11 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

panikota pisze:
mar9 pisze:a dzisiaj rano przy kocim śniadanku Klarunia zeszła z półeczki i jadła w kuchni razem z innymi kotami :lol:

Małe, nie małe, ale do przodu, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

też tak myślę :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 22, 2010 6:48 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Wklejam z mojego wątku:
Klarusia wczoraj znowu sama przyszła do kuchni na jedzonko (dzisiaj rano też)
W trakcie jedzenia pomalutku zbliżyłam rękę i głaskałam ją, najpierw leciutko, potem coraz bardziej, aż niunia przestała jeść a zaczęła się wyginać i mruczeć :lol:
będą z niej ludzie, ups... koty :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 22, 2010 9:32 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Żeby jej już tylko dobrze na świecie było! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt paź 29, 2010 7:05 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

wklejam z mojego wątku:
Klarusia dobrze zniosła operację, Krzyś z nia był. Nie oglądałam jej pysia ale podobno większość ząbków ma usunięte, zostało kilka, takich w najlepszym stanie. Niunia juz wczoraj chciała jeść, nie powinna ale ciut-ciut jej dałam no i oczywiście głaskałam, coraz bardziej lubi głaski i przy głaskach pręży się i mruczy, mruczy, mruczy
Fredzia po sterylce sie bardzo wyciszyła i zrobiła sie extra-miziankowa, ciągle za mną chodzi, ociera się i oczkami prosi: weź mnie na rączki, miziaj mnie, miziaj. Wieczorem przyszła do mnie na łóżko, głaskałam a ona wywaliła brzusio do góry, łapki rozłożyła i aż oczka przymknęła z zadowoleniem a ja, cóż, nie miałam wyboru głaskałam to wywalone brzusio.
Kropek mnie rozbraja tymi swoimi pozami, on tak dekoracyjnie sie zawsze układa, taki słodziak z niego, jaka to frajda patrzeć, jak leży np. na fotelu podwoziem do góry ale tak dosłownie jak kobieta na fotelu u ginekologa
Tomcio, jak fryga, energia go rozpiera, wszędzie go pełno, biega z Bobulinkiem albo innymi kotami no i przy miskach jest oczywiście pierwszy. Docuś dalej jak ptaszek je, malutko, boczki mu nie chcą się wypełnić, przy jedzeniu muszę go zachęcać, jak dziecko.
No i niestety dalej któreś podlewa mi łóżko, jeszcze nie ukończyłam śledztwa więc nie znam winowajcy, psikam to miejsce octem ale nie na wiele to się zda. Muszę jakiś inny odstraszać dawać no i zacząć to miejsce przykrywać jakąś folią.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 29, 2010 10:25 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Dzielne dziewuszki! :1luvu:
U mnie też lejstwo się odbywa. Czyszczę Vitoparem.
Zakup folii w planach...
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 02, 2010 8:38 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

wklejam z mojego wątku:
Klarunia coraz bardziej się ośmiela ale i tak często przesiaduje za łóżkiem albo w budce pod kaloryferem.
Hanelka będzie musiała jej dać jeszcze troooochę czasu , zanim niunia tak całkiem znowu zaufa człowiekowi.
Za to Fredzia jest niemożliwie miziankowa, ociera sie o wszystko i wszystkich, oczkami prosi: miziaj mnie, miziaj, przychodzi na spanko-przytulanko. To tak, jakby nagle puściła tama jej dotąd skrywanych uczuć i teraz ciągle jej mało uwagi, głasków i pieszczot, noski-noski też lubi , kochana dziewczynka
Docuś też lubi przyjść na przytulanki, głaski i pieszczotki. Ciągle mało je, taki ptaszek.
Bobi i Tomcio to małe urwisy, lubią zabawy, gonitwy ale i głaskami nie pogardzą
Kropek robi za sfinksa: układa sie malowniczo i obserwuje kociarstwo, ale jak poczuje rękę głaskającą plecki to cała ta poza macho znika i też pozwala sobie na różniste wygibasy z zadowolenia.
Kluseczka najbardziej lubi na rączkach być, tak sie słodko wtula, słoneczko moje.
Ogólnie mówiąc to tyle w tych słodziakach miłości i do dania i do wzięcia, strasznie żal, że nie mają swoich Dużych, którzy będą mieć dla nich więcej czasu.
Czasem jak widzę, gdy śpią po kilka naraz, przytulone do siebie to tak słodko sie robi koło serca, tak bym chciała znależć im dobre, kochające domki.
Chyba się szarpnę na płatne ogłoszenia, dla nich, może ktoś im zrobi lepsze ogłoszenia no i będzie ich więcej.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 02, 2010 8:47 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Bardzo się cieszę, że Klarcia ma już DS, który na nią czeka ...
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto lis 02, 2010 13:19 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Czeka, czeka :1luvu:
Już opowiedziałam wszystkim futrzakom, że zagości u nas śliczna dziewczyna, że jest bardzo nieśmiała i trzeba obchodzić się z nią baaardzo delikatnie...
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 02, 2010 13:20 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Hanelka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto lis 02, 2010 14:42 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

:) :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lis 03, 2010 15:26 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

Co tam słychać u mojej dziewczynki? :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Śro lis 03, 2010 17:59 Re: Stara Klara-u Mar9 na tymczasie- może jakiś opiekun wirtual?

hanelka pisze:Co tam słychać u mojej dziewczynki? :1luvu:

Dziewczynka była w budce ale jak chciałam ją pogłaskać to zwiała za łóżko, zostawiła dupkę do pogłaskania. :mrgreen:
Dobrze, że choć przy jedzeniu pozwala się bez problemu głaskać, jednym słowem jej głód jest moim sprzymierzeńcem :wink:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]