Problemem są relacje między Albercikiem a Burbonkiem. Burbon ucieka przed Albertem.
Z Kajtusiem relacje są można rzec pozytywne. Nie ma jeszcze miłości, ale myślę że jest dobrze.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
miłka pisze:Uwielbiam oglądać takie "fotostory" ale najlepsze jest świecące oko w zdjęciu taki jestem duży...
To Albercika oko się wkomponowało. Jak wygram w totka to sobie porządny aparat sprawię. Cyfrówka robi zdjęcia, ale ja zadowolona nie jestem. Zanim się rozkręci, to kota już nie ma.
Kociara dziękuję. Fajne te obróbki zdjęć.