Ech niektorzy to maja szczesliwe zycie
Zamawiam balwanki a z pepsi korki moga byc?
Moderator: Estraven
Ech niektorzy to maja szczesliwe zycie
Kicorek pisze:Cyryl ma bardzo mało podszerstka, więc mało sierści gubi, za to Kitka kłaczy za całą piątkęewaw pisze:Kicorek, jak Ty to robisz, że u Ciebie tak czyściutko, bielutko...
Jakby Twoje koty nawet kłaczka nie gubiły...
U mnie to ciągle możnaby sprzątać i wszędzie kłaki...
Ty masz co prawda większość devonów, ale przecież Kitka czy Cyryl chyba kłaki gubią?![]()
U mnie też mnóstwo kłaków, tylko w dużym pokoju mniej, bo tam koty wchodzą tylko jak jestem w domu (przez fikusy, które bardzo lubię, bo osobiście zrobiłam z jednego drzewko, a drugi wyhodowałam z sadzonek, i wiszące paprocie, które też lubię i nie chcę, żeby któreś futro je zrzuciło)

Kicorek pisze:Moja Kitka dziś kończy 15 lat. I cóż więcej mogę napisać... cieszę się, że ma dobry humor, że nie stresuje jej podawanie tabletek, że uwielbia głaskanie i czesanie, że potrafi się upomnieć o moją uwagę, że lubi gości, że lubi devonki, i że jej sierść jest wszędzie. Oby tak było jeszcze długo, długo. Mój ukochany kot...![]()
i gratulacje dla personelu dwunoznego ,ktory tak db obsluguje koteczke 
dostojna już z Ciebie dama. Życzę, żebyś ładnie łykała swoje leki (no cóż, wiek ma swoje prawa) i pięknie siała futrem po Kicorkowej chałupie jeszcze długie lata

, przecudna
srebrzysta
przede wszystkim niech Ci zdrówko dopisuje dłuuugiiieee lata i nie daj sobie wejść na głowę kosmitkom 
WidziałamMariaD pisze:Kitko, normalny kocie w tym stadzie mutantów - 100 lat w zdrowiu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 6 gości