MarciaMuuu pisze:Dzieńdoberek
Piter ślicznie kombinuje![]()
Szafki zabezpieczone?
Cześć Martuś

Buhaha,jeszcze nie,ale trzeba będzie się streszczać chyba z tym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Dzieńdoberek
Piter ślicznie kombinuje![]()
Szafki zabezpieczone?
maciejowa pisze:Dzień dobry!
Tak jakby coś padało za oknem..
taizu pisze:Miłego dnia![]()
Za oknem najwyraźniej zaczął się listopad...
kociczka39 pisze:Hey Hellou
Ale słodkie kociambry ze śmiesznymi uszkami
maciejowa pisze:Dlaczego nas już nie odwiedzasz Mysiu? Gniewasz się na nas?
Łatek zrozpaczony
kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Dlaczego nas już nie odwiedzasz Mysiu? Gniewasz się na nas?
Łatek zrozpaczony
Nie,Ukochany Łatusiu,ja na Ciebie,no coś Ty ,nawet w żartach tego nie pisz,mmmrrraaauuu
Moja Duża zanim oblezie wszystkie wątki to jej zajmuje to trochę,a zawsze jej Młody przeszkodzi w czymś mmmrrraaauuu i w niektórych wateczkach jesteśmy później troszkę wiesz?Powiedziała,że zaraz do Was idziemy,bo akurat teraz wasza kolej będzie wiesz.Ona mówi,że jak idzie po kolei wątkami to się potem nie pogubi gdzie była a gdzie nie wiesz?
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Dlaczego nas już nie odwiedzasz Mysiu? Gniewasz się na nas?
Łatek zrozpaczony
Nie,Ukochany Łatusiu,ja na Ciebie,no coś Ty ,nawet w żartach tego nie pisz,mmmrrraaauuu
Moja Duża zanim oblezie wszystkie wątki to jej zajmuje to trochę,a zawsze jej Młody przeszkodzi w czymś mmmrrraaauuu i w niektórych wateczkach jesteśmy później troszkę wiesz?Powiedziała,że zaraz do Was idziemy,bo akurat teraz wasza kolej będzie wiesz.Ona mówi,że jak idzie po kolei wątkami to się potem nie pogubi gdzie była a gdzie nie wiesz?
To dobrze Myszko, że nie zapomniałaś o nas![]()
Ł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1426 gości