Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA KOCIAKÓW - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 12:32 Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA KOCIAKÓW - KONIEC !!!

Wini i Rufus to dwa zupełnie inne koty, dwie odrębne historie. Co ich łączy? To że oboje przebywają pod moją opieką i oboje bardzo potrzebują pomocy.

Rufus to koci emeryt, nie wiemy nawet ile ma lat. Na pewno dużo i nie były to lata łatwe. Pod koniec września sam zapukał do naszych drzwi. Okazało się, że miał w pysiu straszne nadziąślaki, zęby mu gniły, nie mógł jeść. Wykonaliśmy zabieg usunięcia narośli, było lepiej - kotu zostały tylko DWA ZĘBY, w tym 1 kieł :) . Niestety po zabiegu ujawniło się ukryte wcześniej zapalenie płuc, wywołane osłabieniem. Kot się dusił, było bardzo źle. Udało się go wyciągną, wydawało się, że wychodzimy na prostą. Niestety po miesiącu wszystko odrosło... Rufus znów nie domyka pyszczka, jest zapuchnięty a narośle bardzo go swędzą. Na szczęście chętnie je, teraz bierze sterydy. Ale co jest najgorsze? Jego ogólna kondycja :( Rufus szybko się męczy, dostaje zadyszek, charczy przez sen. Obawiamy się, że jest coś jeszcze, coś o czym nie wiemy... Rufus potrzebuje BADAŃ !!! A badania kosztują....

Obrazek Obrazek Obrazek

Więcej o Rufusie można przeczytać tutaj:
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... f=1&t=1492

A mała Wini? To kicia, która została przywieziona z Bytomia, gdzie wcześniejszy DT nie potrafił się nią zająć. Była przechowywana u ludzi niemających pojęcia o potrzebach małego kociaka. Chuda i zarobaczona przyjechała do nas z potworną awitaminozą, która przerodziła się w częściowe porażenie mięśni. Mała nie potrafiła ustać, zataczała się, trzepała główką. Nie miała wąsów, a jej łapki były zmienione przez krzywicę. Do tego biegunka i praktycznie brak futra - miała tylko podszerstek.
Od tego czasu minęły 3 tygodnie. Wini żyje, bawi się, jest samodzielna, rośnie i przybiera na wadze. Ale wciąż potrzebuje kosztownych preparatów witaminowych. Proszę, pomóż nam ją ratować, daj jej szansę na normalne życie...

Obrazek Obrazek Obrazek

A tutaj jest wątek poświęcony małej Wini:
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... f=1&t=1499

EDIT:
Wini odeszła 20.12.2010 w nocy. Nie możemy je odżałować. W naszym domu było już ponad 60 zwierząt, głównie na Tymczasie, ale żadne z nich nie było takie, jak ona. Nigdy o niej nie zapomnimy ;( [']

Z OSTATNIEJ CHWILI - 16.11.2010
Do mojego DT właśnie trafiły trzy kocurki z Wrocławia - chłopców trzeba było zabrać od matki, ponieważ nabawili się bardzo ostrej biegunki, a przy kotce nie chcieli jeść nic innego po za jej mlekiem. Maluchy mają już 2.5 miesiąca, a biedna kicia nie dawała już rady ich wykarmić. Chłopcy są wychudzeni, osłabieni i potrzebują leczenia oraz dobrej karmy. BARDZO PROSIMY O POMOC DLA MALCÓW !!! Kocurki wyglądają tak:

Obrazek Obrazek

Wątek maluchów dostępny tutaj:
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... f=1&t=1528

JAK IM POMÓC? TO BARDZO PROSTE...

Mam do zaoferowania ręcznie robione myszki-zabawki dla kotów. Myszki są w 4 odmianach:
- MYSZKI LUX !!! - 3 sztuki
- 5 myszek na sznureczkach (dł. sznurka ok. 1 m)
- 14 myszek z grzechotkami w środku (tzw. myszki duże)
- 3 myszki z kocimiętką - dla kocich koneserów.
- 6 myszek małych - świetnych dla małych kociąt

Wszystkie myszki są wykonane z materiałów bezpiecznych dla kotów, nie posiadają elementów plastikowych, które kot mógłby odgryźć i połknąć. Są też bardzo wytrzymałe. Polecam serdecznie i zapraszam do zakupów.

Gdyby ktoś chciał nabyć większą ilość myszek, to mogę dorobić zamówioną liczbę sztuk, tylko potrzebuję na to kilku dni. Ilość myszek dostępnych w danej chwili będzie systematycznie korygowana wraz z kolejnymi zamówieniami.
Ceny wyglądają następująco:

UWAGA - MYSZKI W WERSJI LUX !!! - 8 pln
Właśnie je dorobiłam, specjalnie na potrzeby bazarku :) Absolutna nowość i produkt unikalny - myszki z kocimiętką i kolorowymi piórkami zamiast ogonka. Koty na pewno docenią. To seria LIMITOWANA :) ZAPRASZAM SERDECZNIE
Obrazek Obrazek

1. Myszki na sznureczkach - 8 pln
Obrazek

2. Myszki duże z grzechotką - 8 pln
Obrazek Obrazek

3. Myszki z kocimiętką - 6 pln
Obrazek

4. Myszki małe - 5 pln
Obrazek Obrazek
Uwaga. Do każdego zakupu proszę doliczyć 4 pln jako koszty przesyłki - myszki wysyłam w kopertach bąbelkowych, jako priorytety. Informacje o wpłatach za myszki będę podsyłać na PW. Bazarek potrwa do końca grudnia.

A oto jak koty u mnie doceniają zabawki :)

Obrazek Obrazek

ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!

--------------------------------------------------------------------

Lista kupujących:

kwinta - 4 myszki duże z grzechotką
Amanda_0net - 3 myszki z kocimiętką
Betaka - 1 myszka na sznurku, 1 z grzechotką, 1 z kocimiętką
Amanka - 2 myszki małe
eski - po 1 myszce z każdego rodzaju
turkawka - 1 na sznureczku, 1 z grzechotką, 1 z kocimiętką
Alex405 - 2 na sznureczku, 2 z grzechotką
jamkasica - 3 LUX
Lemoniada - 2 z kocimiętką
Ostatnio edytowano Sob sty 01, 2011 20:35 przez Gosia B, łącznie edytowano 16 razy

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pt paź 29, 2010 21:13 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

No i jak tam? Nie ma chętnych na myszki? Fajne są :) Polecam :)

Gosia B

Post » Pt paź 29, 2010 21:24 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Myszki duże z grzechotką - 4 sztuki poproszę :D

Kciuki za Rufusa i Wini :ok: :kotek: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt paź 29, 2010 21:27 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Bardzo dziękuję :) Z racji świąt przesyłkę nadam dopiero we wtorek, żeby się nie zagubiła gdzieś na poczcie. Posyłam PW ze szczegółami :)

Gosia B

Post » Sob paź 30, 2010 21:25 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

komu komu myszki? koty czekają :)

Gosia B

Post » Nie paź 31, 2010 1:36 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

:ok: :ok: :ok: :ok:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Wto lis 02, 2010 8:07 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Halo halo !!! Komu myszkę-zabawkę dla kociastego? Polecam gorąco :)

kwinta zaraz biegnę na pocztę wysyłać Twoją paczuszkę :) Pozdrawiam.

Gosia B

Post » Śro lis 03, 2010 10:15 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

To ja poproszę trzy myszki z kicimiętką, odbiór osobisty może być? :ok: :)
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Śro lis 03, 2010 11:04 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Jesne :) Przy odbiorze osobistym będziesz miała możliwość wyboru kolorów :)

Zapraszam w takim razie do mnie, mam nadzieję, że jakoś uda nam się umówić, bo ten tydzień mam straaaaszny :) Piszę PW :)

Gosia B

Post » Śro lis 03, 2010 18:12 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Dzięki Gosia B. za myszki - dzisiaj dotarły i mój Marcel szaleje jak jeszcze nigdy :D :kotek:

Tak pięknych myszek, jeszcze nie widziałam. Prawdziwe cudeńka :D

Polecam wszystkim :kotek: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro lis 03, 2010 18:28 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Moje kociaste też dziękują za myszki i szaleją tak, że trudno na zdjęciu uchwycić :mrgreen:

Gustaw...nie oddam :lol:
Obrazek

Psotka :mrgreen:
Obrazek

Myszka :wink:
Obrazek

Polecam :ok: :mrgreen:

A Wini jest przecudną kociczką :1luvu:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Śro lis 03, 2010 22:03 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Poproszę 3 myszki:
1 szt. - myszka na sznureczku
1 szt. - myszka z grzechotka w środku
1 szt. - myszka z kocimiętką
Każde footro będzie miało swoją myszkę, a jak je między soba podzielą to już nie moje zmartwienie :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro lis 03, 2010 22:08 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Beatka - bardzo dziękuję. Zaraz wysyłam PW :)

Bardzo się ciesze, że myszki spodobały się kociastym :) Może jeszcze ktoś się skusi? :)

Gosia B

Post » Czw lis 04, 2010 9:23 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Może dzisiaj się komuś myszka spodoba? Polecam dla wszystkich futer :)

Gosia B

Post » Czw lis 04, 2010 10:45 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI i RUFUSA !!!

Moja trójka od rana szaleje z myszkami :mrgreen:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

[następna]