Znajdziecie na nim biżuterię, głównie kolczyki mojego wykonania. Ze względu na to, że jest to mój pierwszy bazarek zakupów można dokonać w opcji "kup teraz", jak ogarnę temat, to postaram się zrobić licytację:)
Cała uzbierana kwota przekazana zostanie na kieleckie kociaki, na ich leczenie i bieżące potrzeby lub pokrycie ewentualnych długów w lecznicach.
Wiele różnych historii kieleckich kotków znajdziecie na tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=105971
Do ceny kolczyków należy doliczyć 5 złotych na przesyłkę. Podana cena jest ceną minimalną, jeśli ktoś ma ochotę przekazać większą kwotę, proszę zaznaczyć, będę wdzięczna - kociaki jeszcze bardziej

Lista osób, oraz kwota wpłaty ( z pominięciem 5 zł na przesyłkę) umieszczona będzie w pierwszym poście.
Konto oraz dane przesyłam na PW. Jest to moje prywatne konto, po zakończeniu bazarku całą kwotę (podsumowanie w pierwszym poście) przelewam na konto kieleckich zwierzaków -i tu prośba do Fiony22, Gema lub Niteczki o podanie aktualnego konta i danych do przelewu

Bardzo też proszę jakąś życzliwą osobę o zrobienie banerka dla tego bazarka, sama nie bardzo umiem:/
A oto i biżuteria, którą można kupić. Zbliżają się Święta, można komuś sprawić prezent:)
Bazarek zaczyna się dziś, tj. 01.11.2010 i potrwa do 20.11.2010 -dopiero po tym dniu wszystko będzie wysłane, chyba, że dostanę info z prośbą o wcześniejszą wysyłkę.
1. Komplet naszyjnik+kolczyki - masa perłowa, szkło ametystowe, metal imitujący miedź
cena: 25zł + 5zł przesyłka
2. Kolczyki - millefiori, koral czerwony, łańcuszek srebrny, bigiel posrebrzany
cena: 10 zł + 5 zł przesyłka
3. Kolczyki - szkło weneckie, Swarovski, elementy posrebrzane
cena: 15 zł + 5 zł przesyłka
4. Kolczyki - perła szklana, perła majorka, łańcuszek srebrny - bigiel zostanie doczepiony
cena: 15 zł + 5 zł przesyłka
5. Kolczyki - cloisonne, jadeit barwiony, metal imitujący miedź

cena: 20zł + 5 zł przesyłka - SPRZEDANE
6. Kolczyki - marmur, minerał (przepraszam, ale nie pamiętam nazwy tego kamienia, jest to na pewno jakiś minerał), elementy posrebrzane

cena: 10zł + 5 zł przesyłka
7. Kolczyki - nefryt bursztynowy, szkło, metal

cena: 10 zł + 5 zł przesyłka
8. Bransoletka - szkło weneckie, koraliki szklane, metal -długość 20cm
cena: 15zł + 5 zł przesyłka
9.Kolczyki - marmur malinowy, ametyst, kryształ Cathedral, elementy posrebrzane

cena: 10zł + 5zł przesyłka
10. Kolczyki - marmur malinowy, metal imitujący miedź

cena: 10zł + 5zł przesyłka
Zapraszam do kupowania

Lista sprzedanych przedmiotów:
nr 5 - dagmara - olga - 30 zł