30 kotów w kawalerce. Zielonka k. W-wy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 13:56 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Witam słonecznie -jak rozumiem Józek ,Figa i Czika są przewidziane do adopcji.W związku z tym proszę CATANGEL o zrobienie im ogłoszeń. Proszę również o podanie numeru telefonu CATANGEL na PW -chcę dograć sprawy finansowe. Marta.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt paź 29, 2010 14:04 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Carmenco - muszę z Tobą porozmawiać. Mój tel. 609 776 794 wystarczy sygnał (najlepiej teraz jeśli czytasz Forum)- oddzwonię. Sadzę, że mam dla Was istotne informacje...

Strasznie mi żal chorej koteczki.

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt paź 29, 2010 14:10 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Mysza pisze:Figa :cry: (to zakrawa nad skrajne zaniedbanie zwierzęcia, za takie coś na zachodzie odbierają zwierzę właścicielowi)

Ale Polska "Kocimi Aniołami" stoi :evil: Sorki za OT
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt paź 29, 2010 14:16 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Przyjaciel_koni: dziękuję, zadzwonię. Dzwoniłam dzisiaj do miejscowej lecznicy. Pani doktor przyjmie Figę przynajmniej na ogólne oględziny, może da jej kroplówkę lub co będzie trzeba. Pani Elżbieta dopiero wróciła z Warszawy, sama była u lekarza, powiedziała, że zaraz pójdzie z Figą.
Figa miała swoją operację na Gagarina. Było dobrze, złogi się cofały, brała Ursopol, miała mieć za pół roku USG kontrolne, ale jeszcze się nie doczekała do tej pory.

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Pt paź 29, 2010 18:01 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Figa była u lekarza. Jest bardzo chudziutka, ale dość żywotna, ma apetyt. Przewód pokarmowy zgazowany, wątroba powiększona. Ma obiecane USG na wtorek! :ok: :ok: :ok: Żeby się udało! Jeśli zostanie zdiagnozowana, dostanie leki i inną karmę, to może wyjdzie biedaczka na prostą! :kotek:
Przyjaciel_koni, dziekuję za miłą rozmowę :D

muza_51 pisze:Witam słonecznie -jak rozumiem Józek ,Figa i Czika są przewidziane do adopcji.W związku z tym proszę CATANGEL o zrobienie im ogłoszeń. Proszę również o podanie numeru telefonu CATANGEL na PW -chcę dograć sprawy finansowe. Marta.

Witaj, muza_51! Figa nie jest do adopcji, jest do leczenia. Na pierwszy ogień idą koty młode i zdrowe :)
Bardzo dziękuję za wsparcie i wszystkim dziewczynom za pomoc w ogłoszeniach :1luvu:

carmenco

Post » Sob paź 30, 2010 8:54 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Dziękuję Carmenco za odpowiedż. Czy w związku z tym mogę zwrócić się z prośbą do CATANGEL o zrobienie ogłoszeń dla Cziki i Józka. Proszę o potwierdzenie.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Sob paź 30, 2010 20:05 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Z Cziką jest jej rodzeństwo. Tusia, Zuza, Czarek. Mają po 2 lata.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze różne różności:
Obrazek

Edycja: dokleiłam zdjęcie Cziki, żeby rodzeństwo było w komplecie
Ostatnio edytowano Pon lis 01, 2010 21:44 przez carmenco, łącznie edytowano 1 raz

carmenco

Post » Sob paź 30, 2010 22:12 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

napisałam PW założycielce. zdjęcia od ręki, nawet jutro porządne (bez obrazy i skojarzeń ;)) mogę porobić, przygotować itp do ogłoszeń
carmenco jak chcesz, to podałam ci numer na PW, czekam na sms

zazenowana

Od: Nie paź 17, 2010 13:31

Post » Nie paź 31, 2010 21:31 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

zazenowana pisze:mogę porobić, przygotować itp do ogłoszeń

Bardzo dziękuję, skorzystamy z miła chęcią!!! :D

Dzięki wielkiemu sercu i wielkiej hojności przyjaciel_koni :1luvu: Figa ma już zapasik karmy weterynaryjnej!!! Czekamy tylko na wiadomość na którą godzinę dostarczyć Figę do lecznicy na USG we wtorek.

carmenco

Post » Nie paź 31, 2010 22:17 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:
zazenowana pisze:Dzięki wielkiemu sercu i wielkiej hojności przyjaciel_koni :1luvu: Figa ma już zapasik karmy weterynaryjnej!!! .

mam nadzieję, ze inne koty nie dobiorą się do tej karmy .....

biedna Figusia :cry:
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Pon lis 01, 2010 0:46 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

MAGDA, nie powinny się dobrać. Poprzednio, kiedy był Intestinal, pani Elżbieta pilnowała. Figa chętnie je, tylko ta Purina jej nie służy :( :( :(

Madzia / :wink: / jest tu z bratem bliźniakiem. Liczą sobie 3-4 lata. Usposobienie przyjazne.

Obrazek

Kruszynka z pawlacza. Pani Elżbieta weszła na drabinę, zdjęła Kruszynkę. Kruszynka dała się obejrzeć, jak tylko uścisk zelżał, to myk na pawlacz. :( Ma niesamowite ogromne zielone oczy, czego nie widać dobrze na zdjęciach..

Obrazek

Obrazek

carmenco

Post » Pon lis 01, 2010 6:07 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

no to dobrze, ze Pani pilnuje z ta karmą

noo Madzia to cudeńko czarne :wink:

o Boziu następna nieszczęśliwa kotka :( :( :( chyba jej tam bardzo źle

trzymam kciuki, zeby znalazła kochającą rodzinkę .... :ok:
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Pon lis 01, 2010 18:06 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Proszę o numer konta na pw. Dzisiaj kończy się bazarek.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pon lis 01, 2010 18:15 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Cudne kociaste :1luvu:
Za domki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 01, 2010 20:55 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Trzymam kciuki za jutrzejsze USG. Oby nic poważnego. Czekam na info.

Carmenco - chyba od jutra będę miała kontakt bezpośredni z Panią J....
Zrobiłam co się dało.
I nie dziękuj mi więcej za to co robię lub zrobiłam - nie trzeba... Robię to bo uwielbiam koty... (Psy też... i inne...)

Kruszynka wygląda na zestresowaną, ale to nie wyklucza adopcji... Może koteczka nie znosi dużego zbiorowiska kotów. We własnym domu ma duże szanse na zmianę upodobań.
A Józek.... Poznałam go przypadkiem u lekarza ponad rok temu. Już wtedy był super !!! Jak napisałaś Carmenco - luzak. Bezkonkurencyjny chłopak !!!
Naprawdę wart zachodu !!! Taki proczłowieczy duży kotek...

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

[poprzednia][następna]