Edit: Ciekawostka, qpala robi do kuwety z piaskiem, tylko na sioo włazi do kuwety z papierem. Nie rozumiem jej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adrianna- pisze:Edit: Ciekawostka, qpala robi do kuwety z piaskiem, tylko na sioo włazi do kuwety z papierem. Nie rozumiem jej
Jana pisze:Używamy takich prześcieradeł, sporo jest o tym w tym wątku (gdzie i jakie kupować etc.).
Już sobie nie wyobrażam życia bez tych prześcieradeł-ochraniaczy. W ciągłym użyciu są cztery.
Jana pisze:Zupełnie normalnie się pierze, w pralce (ponoć nawet na 90 stopni, ale ja piorę na 60 maks). Tylko po wirowaniu mokre wyłazi i przy suszeniu trzeba odpowiednio rozłożyć tudzież przełożyć po jakimś czasie - bo schnie tylko od tej strony, która jest na wierzchu
Jana pisze:Moje są podgumowane frotte. Polecam kupić rozmiar większe (ja mam materac 140x200 i takie kupiłam i żałuję, wolałabym 160x200).
sisay pisze:adrianna- pisze:Edit: Ciekawostka, qpala robi do kuwety z piaskiem, tylko na sioo włazi do kuwety z papierem. Nie rozumiem jej
Moja kotka podobnie, kupa do normalnego żwirku, a na siku ma osobistą kuwetę z gazetą. Mimo ze moczy sobie w niej łapki, bo przecież mocz nie wsiąka od razu w gazetę, tylko się rozlewa. Ale ona tak chce, i już
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości