KOTY I LUDZIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 17:19 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

MaryLux pisze:Wiatrem gonione chmurzyska
biegły po niebie wysokim
deszczu zgubiły strumienie
zmieniły się już w obłoki

Kałuże wszędzie się kładły
na kocich szarych ulicach
czyste wieczorne powietrze
gości we wszystkich piwnicach

Inka

:1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie paź 31, 2010 17:30 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

Mruczeńka1981 pisze:
biegły po niebie wysokim

Inka

a ja Was wszystkich kofam, mam doła i dobrze ze Was mam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:
krynia08

Post » Nie paź 31, 2010 17:32 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

A my Ciebie :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie paź 31, 2010 17:36 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

Dyrektorka jam stara :roll: i może za rok zapalicie mnie lampe :ryk: chyba ze pożyje,,,ech stara juz jestem :mrgreen: ale was Kofam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Nie paź 31, 2010 17:45 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

krynia08 pisze:Dyrektorka jam stara :roll: i może za rok zapalicie mnie lampe :ryk: chyba ze pożyje,,,ech stara juz jestem :mrgreen: ale was Kofam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Krynia :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie paź 31, 2010 18:05 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

Przeglądałam sobie lubińskie ogłoszenia i jedna wielka zgroza :roll: Co drugie ogłoszenie to : oddam szczeniaczki, oddam kotki... :evil:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie paź 31, 2010 18:31 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

krynia08 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:
biegły po niebie wysokim

Inka

a ja Was wszystkich kofam, mam doła i dobrze ze Was mam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:

Czemu masz doła? Może jakoś damy radę rozweselić?
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie paź 31, 2010 21:13 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

:mrgreen: w listopadze jakoś mam pokrecone w głowie :mrgreen: i zawsze zadaje sobie pytanie 8) dlaczego tak szybko czas biegnie i wolam do swoich zwierzaków ze mają szybciej sie starzeć przedemna :mrgreen: bo nie wolno zostać im jak mnie zabraknie , moze glupie ale tak powinno byc :roll: za duże stado zeby kogoś obarczać :wink: ech klepie głupoty ale mam obraz 2 kotek z Wrocka :oops: od wtorku bedzie wesoło :mrgreen:
krynia08

Post » Nie paź 31, 2010 21:15 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

Ja też o tym często myślę...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie paź 31, 2010 21:17 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

Mruczeńka1981 pisze:Ja też o tym często myślę...

Żeby było śmiesznej i ja o tym myślę. Niestety takie życie szybko przemyka nam miedzy palcami i nawet nie wiemy kiedy to wsyzstko przemineło.

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie paź 31, 2010 21:23 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

molly88 pisze:

Żeby było śmiesznej i ja o tym myślę. Niestety takie życie szybko przemyka nam miedzy palcami i nawet nie wiemy kiedy to wsyzstko przemineło.

oj młode gluciaki :mrgreen:
krynia08

Post » Nie paź 31, 2010 21:26 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

krynia08 pisze:
molly88 pisze:

Młode młode :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie paź 31, 2010 22:26 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

molly88 pisze:
molly88 pisze:Dziewczyny,
przy ul. Przestrzennej pod piekarnia mieszkaja maluchy okolo 2 miesieczne, dzikawe jak widza człowieka to sie chowają. Wczesniej widzialam ich matke chyba, ale nie pametam kiedy to było :( Matka tez pewnie dzika :( Nie mam kompletnie pomyslu co z nimi roic :(

przy Przestrzennej pani Zosia nie karmi, lub inaczej, sporadycznie tam zagląda 8) wiem kto tam dokarmia koty, niestety ta osoba jest niereformowalna i nie sterylizuje kotek :evil: brałyśmy z nataszą 25 już stamtad kociaki ( w obiegłym roku z miotu Piko i Karo) potem następny miot niestety już dorastał na ulicy..... trzymam kciuki na złapanie maluszków ( klatkę łapkę możemy pożyczyć w razie potrzeby) :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 01, 2010 0:31 Re: Kocia Skarbonka zapraszamy!!

krynia08 pisze:
molly88 pisze:

Ja też w taki nastrój wpadam.
Ale dzisiaj to prawdziwy Halloween miałam.
Najpierw w autobusie wieczorem wsiadło 3 pijanych młodzieńców. Jeden zaczą przyczepiać się do mojego syna, bo chciał wymusić pieniądze. Może powinnam zaczekać i nie reagować i sprawdzić, czy ktoś zareaguje, ale nikt :roll:
Potem powiedział, że mi przestrzeli kolano, sięgnął za pazuchę i udał, że strzela.
Potem pokazał nam złoty gruby łańcuch, mojemu synowi zdjęcie swojej dziewczyny, pytając czy ładna i wysiadł z kolegami na najbliższym przystanku, nie zdążyłam policji wezwać.
W związku z tym idąc na cmentarz nie chciałam przejść przez ciemny park, ale tam i na cmentarzu zapewne najbezpieczniej bylo tego dnia.
Czekamy na powrotny tramwaj. Na przystanku dwaj bezdomni. Nagle jeden z nich po prostu runął na wznak na betonowy chodnik - tak jak upadaja drzewa, straszny odgłos.Ale ani sladu krwi - nie wiem, jak on tak mógł upaść.
Dziewczyna która stała bliżej pobiegła do karetki, która na szczęście stała koło cmentarza. Ratownik jeszcze tramwaj zatrzymywał, bo człowiek miał głowę blisko krawędzi torów.
Potem zapłakałam nad polską młodzieżą, która siedziała na przystanku i pluła na jadące samochody.
Potem z okien tramwaju widzieliśmy dzieciaki przebrane za duchy i moze nie byłoby w tym nic dziwnego, ale biegł z nimi pies i też miał koszulę duchową.
A w tramwaju chłopak dzwonił do swojej dziewczyny, że w aptece kupił test na tę bakterię, którą ma, ale wyszło że chyba nie, ale jego dalej pod żebrami boli.
Ja nie chcę żadnej bakterii od nikogo, nawet za dopłatą9 no chyba że te pożyteczne).
Trochę dużo wrażeń jak na jeden wieczór, świat za szybko gna.

A o 5.25 nasz syn kończy 16 lat :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]