Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Radom-kicia umarła!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 17:03 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

Przepraszam że nie na temat, ale widziałam akcję schroniskową w M1, Malinko wiesz może jaki skutek odniosła, czy któryś z kotków prezentowanych na pasażu znalazł dom?

tosiatoja

Od: Śro gru 30, 2009 22:04

Post » Pon lis 01, 2010 9:18 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

Tak w sobotę trzy, a w niedzielę dwa. I tak nieżle. Chcemy to rozkręcić na szerszą skalę. Szukamy dt w Radomiu dla kici z gipsem na nóżce.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pon lis 01, 2010 19:43 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

Bardzo się cieszę że piątka kociaków znalazła domki, mam nadzieję że odpowiedzialne. Co do koteczki z wątku to te zdjęcia z pierwszej strony zrobiły na mnie wrażenie, niestety ja nie jestem z Radomia więc nie mogę pomóc, poza tym moja kota potwornie lękliwa jak mam tymczas w domu to ona nie je nie pije i nie sika, ostatniego znalezionego kociaka u siostry przetrzymałam, uprosiłam ja jakoś bo musiałam odkarmić swojego kota po lecie wrażeń jakie miał kiedy były u nas obce kotki. Trzymam kciuki za malutką, radomski schron nie ma imponującej kociarni, byłam tam kilka razy gdy szukałam kota dla siebie i ciężko to przeżyłam.

tosiatoja

Od: Śro gru 30, 2009 22:04

Post » Śro lis 03, 2010 18:38 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

Za zgoda Malinka1 chciałabym powiedziec,ze malutka umarła...
Nie wiadomo dlaczego, jak?W lecznicy...umarła po prostu.... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 03, 2010 18:59 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

BOZENAZWISNIEWA pisze:Za zgoda Malinka1 chciałabym powiedziec,ze malutka umarła...
Nie wiadomo dlaczego, jak?W lecznicy...umarła po prostu.... :(

o matko :( [*][*][*]
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Śro lis 03, 2010 19:33 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

Niestety, znaleziono ją w klatce nieżywą. Dziwne, była razem z drugą kicią. Przecież nie umarła na nóżkę w gipsie....Mieli jej zrobić sekcję, może dowiem się coś więcej. Gdybym ją zabrała ...może tak by się nie stało..... :(

malinka1

Post » Czw lis 04, 2010 15:17 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Trafi do schroniska -Radom

malinka1 pisze:Niestety, znaleziono ją w klatce nieżywą. Dziwne, była razem z drugą kicią. Przecież nie umarła na nóżkę w gipsie....Mieli jej zrobić sekcję, może dowiem się coś więcej. Gdybym ją zabrała ...może tak by się nie stało..... :(

I jak będzie sekcja??
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Post » Pt lis 12, 2010 11:48 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Radom-kicia umarła!

Niestety, sekcji nie zrobili, no cóż...szkoda im czasu, bo kasy z tego nie będzie a kicia była tak naprawdę niczyja.....Straszne. Nie doczekała maleńka domku.....

malinka1

Post » Śro gru 08, 2010 19:06 Re: Pomóżmy kici z nóżką w gipsie! Radom-kicia umarła!

malinka1 pisze:Niestety, sekcji nie zrobili, no cóż...szkoda im czasu, bo kasy z tego nie będzie a kicia była tak naprawdę niczyja.....Straszne. Nie doczekała maleńka domku.....

Rozumiem.
Przykre to.
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

[poprzednia]