Niki na swoim (FeLV) - znów problem behawioralny?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 13:07 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

szybenka pisze:A pewnie, że się jej należy, zwłaszcza po jej przeżyciach i 1,5 rocznej tułaczce w schronisku.

W związku z powyższym, panna kilka dni temu dostała nową zabawkę, trochę zmechanizowaną, ale Niki takich bajerów nie potrzebuje, ona bawi się po swojemu. Nie mam programu i nie potrafię montować filmów w całość, więc będzie w dwóch odsłonach - warto obejrzeć, bo ja Niki to w takiej akcji widziałam po raz pierwszy :) mój skarbek :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=1fvAjizMVcQ Niki fajnie tu miaukoli :D
http://www.youtube.com/watch?v=N0YPE08VIU8

Ale zajebiaszcza jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A w tym drugim filmiku jak te przednie łapy rozpostarła,jak podskoczyła,to mi się nasza Miśka przypomniała,że jak się ją czasem wystraszyło,to wszystkie 4 w górze tak były :ryk:
Super Nikutek jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dobrze,że ze schronu najpierw ją Kam wyrwała,a teraz jest u CIebie :1luvu: to jest kocie szczęście dopiero
Ale 1,5 roku w schronie,załamka :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 29, 2010 13:07 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Ooo,widzę,że na końcówkę wątku trafiłam,hehe,będę od nowej całej części może wreszcie :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt paź 29, 2010 13:11 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

szybenka pisze:A pewnie, że się jej należy, zwłaszcza po jej przeżyciach i 1,5 rocznej tułaczce w schronisku.

W związku z powyższym, panna kilka dni temu dostała nową zabawkę, trochę zmechanizowaną, ale Niki takich bajerów nie potrzebuje, ona bawi się po swojemu. Nie mam programu i nie potrafię montować filmów w całość, więc będzie w dwóch odsłonach - warto obejrzeć, bo ja Niki to w takiej akcji widziałam po raz pierwszy :) mój skarbek :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=1fvAjizMVcQ Niki fajnie tu miaukoli :D
http://www.youtube.com/watch?v=N0YPE08VIU8

8O 8O 8O ale fajna zabawka! Gdzie takie cudo można kupić? Podaj szybenko namiary, plssssss :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt paź 29, 2010 13:21 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Super, że Nikunia w humorze...
Zabawka extra :D
Kupiłam wczoraj dużą mychę Karmelowi i o mało chałupy nie rozniósł przy zabawie :lol:
Widać, że Nikuni też się nowa zabawka podoba :P
To super uczucie patrzeć, jak się kicia cieszy i bawi :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt paź 29, 2010 13:54 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

rybcie pisze: 8O 8O 8O ale fajna zabawka! Gdzie takie cudo można kupić? Podaj szybenko namiary, plssssss :)

Gosiu, adres - to mój sklep zoo w Siedlcach :roll: Ta zabawka, to chyba krowa albo owca :mrgreen: jest twarda, bo ma w środku mechanizm, ale na wierzchu bardzo miły w dotyku niby plusz. Cena - całe 8 zł ;)
Tu widać lepiej i można trochę zobaczyć jak działa mechanizm :)
http://www.youtube.com/watch?v=XpWHzzL0Quk

Duszek686 pisze:To super uczucie patrzeć, jak się kicia cieszy i bawi :1luvu:

Jestem cała szczęśliwa :) Niki ma teraz dobry czas, szaleje, wariuje, jak mały kociak
kiche_wilczyca pisze:ona wygląda jak kociak :1luvu:
a ona już stateczna panna - ok 4,5 roku, tylko mało się przytula :( ale nic to, przeczekam ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt paź 29, 2010 14:27 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

szybenka pisze:Wielkie dzięki za wsparcie :)

Choroba chorobą, a tu trzeba pracować. Wzięłam do domu papiery i kursowałam łóżko-biurko. Nikunia ogólnie nieszczęśliwa, bo duża albo leżała albo w papierach grzebała, więc chciała być b. pomocna (w końcu szybciej duża się nią zajmie).

Sprawdzam tylko, ile ci jeszcze zostało...
Obrazek

Trzeba to jakoś ugnieść, może będzie mniej :roll:
Obrazek

Chyba nic z tego, lepiej zrobię wieczorną, a raczej nocną toaletę.
Obrazek

No co, ja ciebie nie podglądam jak się myjesz :twisted:
Obrazek

Żartowałam :)
Obrazek

Potem panna zmieniła lokum, ale dalej pomagała ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

I portreciki:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kurna,jak ja mogłam takie cuda ominąć ? 8O

Fotorelacja zajedwabista :ryk:
A portreciki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 30, 2010 14:55 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

No jak ona :kotek: ma się przytulać, jak Ty jej takie cuda do zabawy dajesz? :lol:
A jak nie super zabaweczka, to Pańcia robi niesamowicie ciekawe rzeczy. Ten kot nie ma czasu na przytulanki. :wink:
Tyle atrakcji wokół.
Buziale Dziewczynki dla Was i nieustające kciuki za Wasze zdrowie. :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob paź 30, 2010 20:58 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Obrazek

I nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 30, 2010 22:02 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Dziś było trochę śpiąco - dla Nikusi, a ja mogłam się pozachwycać nad moim zwierzaczkiem, jaka to ona piękna, delikatna i taka biedna skrzywdzona przez los, że teraz to tylko chuchać i dmuchać na nią ;)
Panna pozy zmieniała co 5 min, więc wiele fotek mi się powtarza :roll:

komórkowe
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

z aparatu
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Cudowne są kocie pozy podczas snu. Niesamowicie giętkie, elastyczne ciało - cud stworzenia :) Koty są cudowne!!! (choć znam tylko jednego ;) :mrgreen: )

Kicia się wyspała podczas dnia, teraz trzeba jej trochę atrakcji dostarczyć, bo siedzi obok skulona i mlaska, dyskretnie przypominając o swoim istnieniu ;)
Mam sfilmowane dwa wydarzenia - mruczando Nikuni i Nikusiową ekstazę. Postaram się niebawem to pokazać.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Sob paź 30, 2010 22:04 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

jaka ona jest słodziutka :1luvu: :1luvu: :1luvu: I tak bardzo przypomina mi Pchełkę :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob paź 30, 2010 22:12 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

A mi Pchełka Nikunię :) :1luvu: :1luvu:
Obrazek

szybenka

Post » Sob paź 30, 2010 22:14 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Szczególnie śpiąca Niki mi przypomina Pchełkę - jak patrzę na Twoje zdjęcia to przez komputer mam ochotę Twoją buraskę wymiętosik, tak, jak miętoszę śpiącą Pchełkę :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie paź 31, 2010 8:44 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Kocham patrzeć na śpiącego kota. :1luvu: Ten widok mnie zawsze rozczula. Takie delikatne, ciepłe ciałko. :1luvu:
Zawsze wtedy nachodzi mnie przykra myśl, jak można robić krzywdę takiemu stworzeniu. 8O
Niki jest cudna. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie paź 31, 2010 12:36 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

Słodka pieszczoszka :-) Ja tez uwielbiam patrzeć na moje śpiące koty.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie paź 31, 2010 15:23 Re: Niki na swoim (FeLV) - po przeziębieniu, ale z katarem :/

szybenka pisze:Dziś było trochę śpiąco - dla Nikusi, a ja mogłam się pozachwycać nad moim zwierzaczkiem, jaka to ona piękna, delikatna i taka biedna skrzywdzona przez los, że teraz to tylko chuchać i dmuchać na nią ;)
Panna pozy zmieniała co 5 min, więc wiele fotek mi się powtarza :roll:

komórkowe
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

z aparatu
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Cudowne są kocie pozy podczas snu. Niesamowicie giętkie, elastyczne ciało - cud stworzenia :) Koty są cudowne!!! (choć znam tylko jednego ;) :mrgreen: )

Kicia się wyspała podczas dnia, teraz trzeba jej trochę atrakcji dostarczyć, bo siedzi obok skulona i mlaska, dyskretnie przypominając o swoim istnieniu ;)
Mam sfilmowane dwa wydarzenia - mruczando Nikuni i Nikusiową ekstazę. Postaram się niebawem to pokazać.

no i ją normalnie zjem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]