shira3 pisze:kocurzyca41 pisze:Jutro nasze ogonki w wampirki się pozamieniają?Będą krzyczeć psikus albo cukierek?Na wszelki wypadek kupiłam cukierki
Będą miauczeć pazurek albo wątróbka!
Niechby sprobowaly!

Moderator: Estraven
shira3 pisze:kocurzyca41 pisze:Jutro nasze ogonki w wampirki się pozamieniają?Będą krzyczeć psikus albo cukierek?Na wszelki wypadek kupiłam cukierki
Będą miauczeć pazurek albo wątróbka!
dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
fstyt fstyta jaką ja dynie z synkiem wycięłam dzisiaj to normalnie szok jaka cudna
dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
fstyt fstyta jaką ja dynie z synkiem wycięłam dzisiaj to normalnie szok jaka cudna
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jutro nasze ogonki w wampirki się pozamieniają?Będą krzyczeć psikus albo cukierek?Na wszelki wypadek kupiłam cukierki
Kretki są kurturalne!![]()
kocurzyca41 pisze:dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
No widzisz poganko,kto tu dynie wycina?Fstydaj się.A lampionika wstawiłaś,żeby nastrój był?
dune pisze:kocurzyca41 pisze:dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
No widzisz poganko,kto tu dynie wycina?Fstydaj się.A lampionika wstawiłaś,żeby nastrój był?
ano masztoć pewnie, dekielek sie ugrzal na czarno
byl i nastrój i zapach
![]()
![]()
![]()
ps fstydam sie, a jakże
kocurzyca41 pisze:dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jutro nasze ogonki w wampirki się pozamieniają?Będą krzyczeć psikus albo cukierek?Na wszelki wypadek kupiłam cukierki
Kretki są kurturalne!![]()
Ależ kurtura nie zabrania upominania się o smakołyki.
dune pisze:kocurzyca41 pisze:dune pisze:Ja to sie wam dziwię, to poganskie święto z usa a wy takie dowcipy se robicie
ano masztoć pewnie, dekielek sie ugrzal na czarno
byl i nastrój i zapach
![]()
![]()
![]()
ps fstydam sie, a jakże
kocurzyca41 pisze:Faktycznie urodziwa wyszłaCo zrobiłaś ze środkiem?Ja nie bardzo umiem cokolwiek robić z dyni,oprócz zeżarcia pestek.
dune pisze:Przesympatyczna dynia na halomin
co wy, tam nie ma zadnego środka tylko klębowisko sznurków i pestek
ten 'środek: co sie go da zamarynowac albo na zupe prtzerobic to został
bo by dynia byla za miętka, i tak juz nieco zwiotczała od podgrzewania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 207 gości