Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 30, 2010 19:18 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

No to dostaw do mojego i bedzie balanga! Tylko skad tyle kawy wziac, zeby mnie rozbudzic?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob paź 30, 2010 19:19 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Jejku tort tu jest? 8O :P Pośliniłam się :P A u mnie tylko babka.... :x
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob paź 30, 2010 19:21 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Aaa, Secret, w zasadzie to Ty możesz sobie spać :-) Twoje futrzaki będą na pewno godnie pełniły honory gospodarzy :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob paź 30, 2010 20:34 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:-) Zostawie Wam Emila i Lilly, ja padam. Staralam sie troche wylegiwac, ale oczy sie same zamykaja.

Shira babki tez sa super, jak sa soczyste a nie za suche. Tak ze nie przejmuj sie moim wyglupem, ze chcialo mi sie torta zrobic. Biszkopt to mi wyrosl jak w cukierni kurcze.
Moja mama piecze super babke z adwokatem. Co ja tez dobrze robie to czekoladowe ciasto na czerwonym winie. Soczyste ladnie.

Ok, uciekam. Paaa

SecretFire

Post » Sob paź 30, 2010 20:49 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze::-) Shira babki tez sa super, jak sa soczyste a nie za suche.

A ja nie lubię :roll: Dla mnie wszystkie za suche....Ale TŻ lubi....to niech ma :wink: Ja bym torta zjadła :P Ale nie umiem dobrego. :roll:
To już jutro ;)
Obrazek :kotek:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob paź 30, 2010 22:18 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

ktoś napisał tort ???

to gdzie ten tort... nie widzę :roll:

jutro tu wpadnę na tort, bo dziś już się spać chce Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob paź 30, 2010 22:27 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dobranoc wszystkim :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 31, 2010 18:10 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

U mnie sernik królewski, ananasowiec, cassate (czy jak to się tam pisze), babka łaciata, babka z makiem, makowiec "Mazurek" i makowiec zwijany...
Serio!
Można oszaleć.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie paź 31, 2010 18:45 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze: :mrgreen: Tort gotowy - zapraszam!

Dorotko, no mnie takie chęci robić? :crying:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie paź 31, 2010 19:30 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:-) Macie co do fajerowania Agus? Na takie ciasta tez bym sie zalapala. To moj tort moze sie prawie schowac.

A tak to zycze Wam Happy Halloween i znowu zmykam.

SecretFire

Post » Pon lis 01, 2010 8:07 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze:A tak to zycze Wam Happy Halloween i znowu zmykam.
:-) Macie co do fajerowania Agus? Na takie ciasta tez bym sie zalapala. To moj tort moze sie prawie schowac.

A tak to zycze Wam Happy Halloween i znowu zmykam.

A Happy jest wtedy kiedy się tą noc przeżyje? 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 01, 2010 9:29 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dzień dobry :1luvu:
Jeśli trochę tortu zostało, to poprosimy :kotek: :kotek:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 01, 2010 10:10 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Witajcie w tym nostalgicznym dniu!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 01, 2010 18:52 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

villemo5 pisze:U mnie sernik królewski, ananasowiec, cassate (czy jak to się tam pisze), babka łaciata, babka z makiem, makowiec "Mazurek" i makowiec zwijany...
Serio!
Można oszaleć.

8O 8O 8O 8O 8O Prawdziwa rozpusta! :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 01, 2010 20:38 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Hey dzieciaczki. Dzien naprawde i nostalgiczny i ponurny i deprymujacy. Jak nie plakalam, to mialam nerwy. Teraz wlaczylam komputer i nastepne odmowne dostalam.
Sorry, ale na pozytywne mysli mnie absolutnie nie stac, bo po prostu nie mam sie z czego cieszyc. Probowalam zbierac podczas tygodnia dobre uczucia i nie poddawac sie. Probowalam zmienic poglady itd. Do ch... jasnej, jak?!?!?!?!? Ile kopow w tylek jeszcze dostane?
Nie mam nawet sily, zeby cieszyc sie na spotkanie z NIM. Zadzwonil rano bez sms ode mnie, tak sam od siebie. Umowilismy sie na koniec tygodnia.
Teraz rozmawialam ze "Szwajcaria" i nie moglam juz zatrymac lzy. Tatus Figusi twierdzi, ze jest lepiej, ale ja sie poddaje.
Prosze nie robicie mi kazania i nie probojce w mozliwosci Waszego wytrzymania tego komentowac. Jest jak jest. Ide klej poszukac i sie posklejam, to do jutra moze minie.

Milego wieczoru i do jutra. :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]