tillibulek pisze:kalair pisze:No, jak Wujek przyszedł, to Lafinka się musi pokazać!![]()
wow, co za kolorki![]()
od razu widac, ze bylo sloneczko
![]()
czesc kochane nakrapiane panienki,
czesc Bozenko
![]()
![]()
Cześć Madziu!

A fakt, kolorki wyszły bardzo ładne!

Moderator: Estraven
tillibulek pisze:kalair pisze:No, jak Wujek przyszedł, to Lafinka się musi pokazać!![]()
wow, co za kolorki![]()
od razu widac, ze bylo sloneczko
![]()
czesc kochane nakrapiane panienki,
czesc Bozenko
![]()
![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:Gdzież bym śmiałaZapraszam na naleśniczki z Iriską
A z czym naleśniczki?? Kiedyś jadłam z owocami i bitą śmietaną.. Pycha.
Ale takie klasyczne z serem są chyba najfajniejsze!
Naleśniczki z truskawkami zmiksowanymi ze śmietaną
maciejowa pisze:Bry wieczorneMmmm, naleśniczki z owockami, mmmmm. Mam świetny przepis na czekoladowe naleśniki z brzoskwiniami i bitą śmietaną
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Jak nastrój?U Was też było słoneczko?
Ano było lecz już się zbyło , mimo wszystko pannic jakoś nie ciągnęło do wylegiwania się na balkonowych włościach
No nie mów!Zazwyczaj nawet w chłodniejsze dzionki czasem tam sobie siedzi. Widać nie miała ochoty.
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:No, jak Wujek przyszedł, to Lafinka się musi pokazać!![]()
Wowww , jaka ty piękna jesteś Laffinko![]()
![]()
Tak Wujku??Musialam Ci się wreszcie pokazać, bo tęskniłam, wiesz??
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Ano było lecz już się zbyło , mimo wszystko pannic jakoś nie ciągnęło do wylegiwania się na balkonowych włościach
No nie mów!Zazwyczaj nawet w chłodniejsze dzionki czasem tam sobie siedzi. Widać nie miała ochoty.
Taaa ......
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:
Wowww , jaka ty piękna jesteś Laffinko![]()
![]()
Tak Wujku??Musialam Ci się wreszcie pokazać, bo tęskniłam, wiesz??
Też tęskniłem za twym obliczem Laffizdrolku
kalair pisze:maciejowa pisze:Bry wieczorneMmmm, naleśniczki z owockami, mmmmm. Mam świetny przepis na czekoladowe naleśniki z brzoskwiniami i bitą śmietaną
No proszę, następna mnie przyszła dobić..Babeczki, bo mam mleko, i nie zawacham się go użyć!![]()
Witanko Kasiu!
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Bry wieczorneMmmm, naleśniczki z owockami, mmmmm. Mam świetny przepis na czekoladowe naleśniki z brzoskwiniami i bitą śmietaną
No proszę, następna mnie przyszła dobić..Babeczki, bo mam mleko, i nie zawacham się go użyć!![]()
Witanko Kasiu!
![]()
Mleka się nie bojęA na naleśniki zapraszam
kalair pisze:bozena640 pisze:Śpię sobie na torebce Dużej!!
Iriska![]()
![]()
już spakowana
Przymierza się na Wielką Wyprawę!
Tylko czemu z MOJĄ torebką??
kropkaXL pisze:
Ajajaj!-ale ładniusie!![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:Śpię sobie na torebce Dużej!!
Iriska![]()
![]()
już spakowana
Przymierza się na Wielką Wyprawę!
Tylko czemu z MOJĄ torebką??
W coś się przecież musi spakować![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 235 gości