Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 29, 2010 23:53 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:1luvu: Dziekuje Patmol. Az spac nie moglam po ostatnim poscie i posatnowilam wlaczyc jeszcze raz komputer, zeby go zmienic. Nie wolno byc takim zlosliwym.
Mi mojej mamy bylo zal, jak to pisalam, bo chociaz ostatnio nie jestem we wszystkim z nia jednego zdania, to jednak moj tata i brat ja traktuja jako sluzaca - przynies, zanies, pozamiataj - i to mi sie przypomnialo. Najlepiej sie pracuje na plecach innych a Tobie przeciez tez sie nalezy troche spokoju. Jak wybredna, to nie sama zalatwi. Mojemu bratu tez mowie, nie podoba Ci sie, idz precz i zrob jak Ci sie podoba. Trudno jest kazdemu dogodzic i mam nadzieje, ze kiedys bedzie mi dane tez byc mamusia. Wtedy bede myslec o Was i bede wdzieczna za kopa w szlachetny tyl, jak bede robic cos glupiego.

Moj Emis akurat wtulal lepek w moja dlon a teraz lezy glowka przytulony do pupci Lillutka i spia tak ladnie kolo mnie. Zdaje mi sie, ze tabletki troche pomogly, ale jeszcze kichal dzis, tylko ze nosek nie jest taki spuchniety. KK to ja sie strasznie boje po ostatnim razie.

Teraz ale naprawde ide spac. Mam nadzieje, ze spedzicie mily czas z rodzinami albo przyjaciolmi.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob paź 30, 2010 8:29 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze:... Jestem rozczarowana, ze nie zadzwonil od poniedzialku. Widocznie zawsze czeka najpierw na moja sms a mnie duma tknela i powiedzialam sobie, ze nie ze mna te numery. Po tylu telefonatach on mi niestety juz nic nie moze powiedziec o niepewnosci, bo raz ze sie znamy na zywo i duzo razy telefonowalismy. Nie moge sie takim facetem zajmowac, ktory jaj nie ma. Niech sie teraz troche o mnie zadba albo bierze siebie i mnie zostawi w spokoju. Napewno gdzies jest ktos dla mnie....

A ja sobie właśnie pomyślałam, że On może uznał, że skoro Dorota ZAWSZE dawała SMS-em znak, kiedy miała ochotę pogadać'
, a teraz się nie odzywa- TO ONA NIE CHCE żeby telefonował ???
Facet po przejściach i nie chce się narzucać ?

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Sob paź 30, 2010 8:32 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Cześć Słoneczka! :)
Jak nocka minęła? Koty dały ci pospać, Dorotko?
A facetem się nie przejmuj, widać to nie ten.
Jeszcze trafisz na swojego, na pewno :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 30, 2010 10:55 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

egwusia pisze:
SecretFire pisze:... Jestem rozczarowana, ze nie zadzwonil od poniedzialku. Widocznie zawsze czeka najpierw na moja sms a mnie duma tknela i powiedzialam sobie, ze nie ze mna te numery. Po tylu telefonatach on mi niestety juz nic nie moze powiedziec o niepewnosci, bo raz ze sie znamy na zywo i duzo razy telefonowalismy. Nie moge sie takim facetem zajmowac, ktory jaj nie ma. Niech sie teraz troche o mnie zadba albo bierze siebie i mnie zostawi w spokoju. Napewno gdzies jest ktos dla mnie....

A ja sobie właśnie pomyślałam, że On może uznał, że skoro Dorota ZAWSZE dawała SMS-em znak, kiedy miała ochotę pogadać'
, a teraz się nie odzywa- TO ONA NIE CHCE żeby telefonował ???
Facet po przejściach i nie chce się narzucać ?

A ja bym tez tak pomyślała. Kobity - facet tez człowiek :lol: Też ma swoja wrażliwość, swoje opory, swoje doświadczenia życiowe i UWAGA! swoje kompleksy (tak, tak, oni tez mają). Trochę więcej wyrozumiałości. :roll:
A może Dorotko on pomyślał że zobaczyłaś go na żywo i z wyglądu ci się nie spodobał i dlatego nie wysłalas smsa zeby zadzwonił. Faceci są prości jak budowa cepa - działają na zasadzie odruchu Pawłowa - sms-telefon,sms-telefon... Jak mu powiesz że nie wyślesz smsa i żeby dzwonił kiedy ma ochotę i wtedy nie zadzwoni - to rzeczywiście jest ciapciakiem. a tak to po prostu konsekwentnie szanuje Twój wybór.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 30, 2010 11:21 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Też tak myślę. Kilka rozmów to trochę mało, żeby oceniać zawieszenie :wink: Szczególnie jeśli to samotny ojciec (pomieszałam coś, czy faktycznie tak jest :?: ). W takim przypadku wrażliwość jest inna... Tobie może nie odpowiada, że działa wolno, a on może nie chcieć naciskać i przy okazji narażać dziecka na rozczarowanie, gdyby się okazało, że to nie jest to :roll: Gdyby facet nie chciał rozmawiać, to żaden sms by go do tego nie skłonił :wink: Nie skreślałabym tak szybko...

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Sob paź 30, 2010 12:11 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Hej słoneczka :1luvu: Miłego dnia

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob paź 30, 2010 13:55 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

mmk pisze:Też tak myślę. Kilka rozmów to trochę mało, żeby oceniać zawieszenie :wink: Szczególnie jeśli to samotny ojciec (pomieszałam coś, czy faktycznie tak jest :?: ). W takim przypadku wrażliwość jest inna... Tobie może nie odpowiada, że działa wolno, a on może nie chcieć naciskać i przy okazji narażać dziecka na rozczarowanie, gdyby się okazało, że to nie jest to :roll: Gdyby facet nie chciał rozmawiać, to żaden sms by go do tego nie skłonił :wink: Nie skreślałabym tak szybko...

Dokładnie, wiem jak moja siostra do tego podchodzi - facet musi w pełni akceptować dziecko i to jest na pierwszym planie dla niej, szczególnie że synka ma niepełnosprawnego.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 30, 2010 14:03 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Siemanko Dziobki!

Dopiero co sie usiadlam. Sobota mija i chcialam jak najmniej robic a tu mnie jeszcze czeka tort serowy do zrobienia. Trudno, nie miala baba problemow...

ON jest niesmialy, to fakt i o tym wiem. Widzialam go na zywo i mi sie spodobal. Po tym widzeniu rozmawialismy tez wiele razy, tak ze o to moze akurat nie chodzi. Ale ja mialam tez nagle uczucie, ze moze tymi sms sie mu nazucam, bo zawsze po tym dzwonil. A jak by nie chcial i czul sie tylko zmuszony? Kurcze no. Teraz nic nie wiem. Ale tez mu juz mowilam, ze jak ze mna nie chce rozmawiac, to nie ma dzwonic i nie musi czekac na sms, tylko jak ma ochote tez zabimbac.
On jest po przejsciach, tylko nie wiem jakich, bo nie chce nalegac i kiedy mi moze sam powie.
Corka zyje u mamy a syn u drugiej mamy - tak ze akurat trafilam na faceta jak Liz Taylor... Ale akurat mi to nie przeszkadza, co jest dziwne. Corka u niego jest co weekend a syna widzi niewiele razy w roku bo daleko od siebie mieszkaja.

Woooow, akurat zeszedl deszcz z lisci. Jak to fajnie wygladalo. Trzeba bedzie isc do ogrodka i troche pozamiatac. Ale najpierw musze obiadek zjesc, ktory akurat zrobilam.

SecretFire

Post » Sob paź 30, 2010 14:08 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Smacznego :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 30, 2010 15:08 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dorotko, ja tylko w przelocie Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 30, 2010 16:39 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

A ja po robocie... :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 30, 2010 16:41 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

A szukam tych zdjęc co dzisiaj ładnie wyszły... :wink:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob paź 30, 2010 16:46 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Cześć Słoneczka! :)
Dorotko, jak minął dzionek?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 30, 2010 19:14 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:mrgreen: Tort gotowy - zapraszam!

Padam na wersaleczke i bede z niej nie schodzic do poznej nocy. Az mi sie znudzi patrzec w pudlo albo zasne. Dzien tak byl pelny, ze teraz nie wiem czy po treningu mnie muskuly bola czy po robocie. :roll:

Zycze Wam milego wieczoru :1luvu:

SecretFire

Post » Sob paź 30, 2010 19:17 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Jakie spać, jaka kanapa? Lecimy na torta :-) Bo tortu(r) nigdy dość :-) O, ja mam ciasto, sąsiadka mi przyniosła, zapomniałam. Ale teraz okocona jestem :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]