Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 9:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Inkubator to tez nie slyszy sie dobrze...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 29, 2010 16:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Co z maleńką Aniu?-masz jakieś wiadomości?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 29, 2010 17:51 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

To ja na razie potrzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt paź 29, 2010 19:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

:cat3: Na dzis dobranoc, ale jutro zajrze.

SecretFire

Post » Pt paź 29, 2010 19:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Malutka jakby lepiej ale wątroba nieciekawie wygląda. :(

Dzisiaj jadąc z pod naszego bloku patrzę, Misia. :roll:
Zatrzymuję się...
Wysiadam i idę dać jej ciasteczka...
Kaśka jak mnie usłyszała to też leciała...
Agatka to samo :roll:
Ja poszłam dać suche Misi a córka w te pędy z powrotem do domu po zaopatrzenie dla Kasi i Agatki.

Wydaje mi się, że Misia stołuje się u Kasi i Agatki, bo zawsze zanoszę im więcej chrupek, jedną miarkę 250ml.

No kocham je...zabrałabym je wszystkie...serce swoje i rozum swoje. :roll: :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 29, 2010 19:51 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Twoj rozum jest w porzadku! Przez Ciebie pokochalam tez je wszystkie.

Teraz jeszcze na dwa wateczki i sie zmywam.

SecretFire

Post » Sob paź 30, 2010 11:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

I co u Andzi?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 30, 2010 12:05 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Erin pisze:I co u Andzi?

Renatka jak wróci od kici to zaraz napisze co u malutkiej. Ja też jeszcze nic nie wiem. :(

SecretFire pisze:Twoj rozum jest w porzadku! Przez Ciebie pokochalam tez je wszystkie.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiecie co, Misia rano o 11 już czekała koło stanowiska dokarmiania.
Cieszę się, bo wiem, że teraz zjada ona a nie kto inny. Ona przychodzi do mnie i jest na wyciągnięcie reki, ale gdy tylko robię jakiś ruch ręką to bardzo się boi i odchodzi.
Czekam aż się naje, bo psy latają :twisted: bez smyczy. Wczoraj zwróciłam uwagę panu i założył psu smycz.

Kaśki dzisiaj nie było tylko Agacia. Chyba za wcześnie poszłam, bo staram się tam chodzić po 13.
Wczoraj były wszystkie trzy kotki, nawet wieczorem Kaśka jeszcze w trawie buszowała.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob paź 30, 2010 13:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Kochane koteczki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 31, 2010 22:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

No tak, Kaśka i Agacia jest, a Misia tak sie znorowiła, ze już czeka albo po jednej stronie bloku albo po drugiej.
Po jednej i po drugiej mam okna.
Dzisiaj gdy karmiłam Kasię i Agacię, rozglądałam się jeszcze raz, bo jak szłam to tylko zerkłam czy nie ma kota pod moim balkonem lub obok, patrzę, czy mnie wzrok nie myli 8O a to nie wiadomo skąd, siedzi sobie prawie pod moim balkonem Misia. :1luvu:
Poszłam jej tez zanieść jedzonka, a ona miau i miau...
Ukucłam przy niej jak jadła i przemawiałam do niej czule.
Zrobiłam też jej zdjęcia i jutro wkleję.

Wieczorem była pod moimi oknami z drugiej strony bloku i dostała znowu jedzonko. :wink:

Ona chyba wie, że mi na niej zależy, ale co ja mogę poza karmieniem jej? :crying:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lis 01, 2010 9:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Oby pogoda dopisywała jeszcze taka przez długi czas, to nie będzie tak szkoda tych bezdomniaczków. :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon lis 01, 2010 21:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Aniu to juz jest i tak wiele wiecej niz inni robia. Tak ze wiez w to, ze jakos bedzie dalej dobrze.
Szkoda, ze blizej nie jestesmy, bym mogla zalatwic plyty styropianowe na budki.

Znikam znowu.

SecretFire

Post » Czw lis 04, 2010 18:50 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Mamusia odsłoniła kawałek balkonu bo Misia biedna siedzi pod nim. :crying:
Już nawet wczoraj spała na balkonie w budce od drapaka. Ma wystawiona miseczkę z dobrym suchym i niech się przyzwyczaja.
Chcemy ją złapać...na tymczas...ale nie wiemy czy aby to dobry jest pomysł. :(
Te plecki łyse ma straszne i mamusia chce ją zabrać do lekarza.
pożyczymy klatkę łapkę i będziemy próbować ją złapać znowu. :ok:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Czw lis 04, 2010 18:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

KOchane jestescie! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt lis 05, 2010 13:50 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny maluszek, jest DT- chora

Jednak przyszla po pomoc. Rozbeczalam sie... Trzymajcie sie i piszcie, jak co nowego. Sprobuje zorganizowac czas :-(

SecretFire

[poprzednia][następna]