Czy życie jest sprawiedliwe? Już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 9:31 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Czekamy na wieści, mam nadzieję, że malutka Andzia wyzdrowieje.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob paź 30, 2010 11:02 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Kurczę martwię się-nie ma wiadomości :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 30, 2010 12:14 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Andzia tak na pierwsze wrażenie czuje się i wygląda lepiej niż jak do mnie przyjechała ale nadal jest zle.pchała nam się na ręce miauczała i głośno mruczała.Ma apetyt i podłączoną kroplówkę z lekami.Wyniki badań krwi już są -zaraz napiszę więcej
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob paź 30, 2010 12:22 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Oby już były tylko dobre wiadomośći!
Za Andziulkę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 30, 2010 13:05 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

badają ją w kierunku vip a to wyniki badań krwi napiszę tylko o tych,które są złe bo ogólna morfologia jest dobra leukocyty31,7, mocznik135,2, kreatynina 2,20, glukoza 36, białko c.-8,4, rtg przegladowe znacznego stopnia powiększona wątroba,jednak na zdjeciu ap wydaje sie być w granicach normy. jak uruchomie skaner to na poczte do Kasia86 prześle wyniki i kartki z ka zdego dnia pobytu Andzi.Kciuki nadal potrzebne.Wieczorem nastepne wieści po 18-tej.
Obrazek

renatab

Post » Sob paź 30, 2010 13:13 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
walcz malutka, bo masz po co
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob paź 30, 2010 13:36 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

renatab pisze:badają ją w kierunku vip a to wyniki badań krwi napiszę tylko o tych,które są złe bo ogólna morfologia jest dobra leukocyty31,7, mocznik135,2, kreatynina 2,20, glukoza 36, białko c.-8,4, rtg przegladowe znacznego stopnia powiększona wątroba,jednak na zdjeciu ap wydaje sie być w granicach normy. jak uruchomie skaner to na poczte do Kasia86 prześle wyniki i kartki z ka zdego dnia pobytu Andzi.Kciuki nadal potrzebne.Wieczorem następne wieści po 18-tej.

Rozumiem ze chodziło o FIP? Trochę dziwne podejrzenia :roll: Jeżeli nieprawidłowe są kreatynina i mocznik a do tego leukocyty i wątroba to bym stawiała na pnn :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 30, 2010 14:17 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Nie no!!!
Nie FIP!!!

Jest stan zapalny na co wskazuje duża liczba leukocytów 31,7,
Znaczy że organizm walczy z jakimś zapaleniem.
Pytanie z jakim?

Przy Fipie jest zawsze wysoka temperatura, raczej.

Jeżeli ma problem z oddychaniem to znaczy, że ma obniżoną ilość czerwonych krwinek, te z kolei, jako reakcja na dużą liczbę białych krwinek.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 30, 2010 14:28 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

erytrocyty8,52
hemoglobina 13,3
hematokryt 39,3
ob 11
zobaczymy co powiedza wieczorem
Obrazek

renatab

Post » Sob paź 30, 2010 14:29 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

kasia86 pisze:Nie no!!!
Nie FIP!!!

Jest stan zapalny na co wskazuje duża liczba leukocytów 31,7,
Znaczy że organizm walczy z jakimś zapaleniem.
Pytanie z jakim?

Przy Fipie jest zawsze wysoka temperatura, raczej.

Jeżeli ma problem z oddychaniem to znaczy, że ma obniżoną ilość czerwonych krwinek, te z kolei, jako reakcja na dużą liczbę białych krwinek.

No dokładnie :roll: Dlatego się zdziwiłam lekko :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 30, 2010 14:38 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Czerwona część OK.
Tylko te leukocyty i wskaźniki nerkowe :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 30, 2010 17:08 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

To teraz znowu czekamy.... :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 30, 2010 18:46 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Andzia prezentuje się tak samo jak rano,pani doktor powiedziała,że na razie nie można jej odrobaczyć bo jeśli są robale to ubite mogły by pozatykać jelitka.Po południu zaczęła dostawać Metronidazol w płynie.Pojada nieżle ale nadal utrzymuje się biegunka.Patrzyła na nas tak jakby chciała powiedzieć ZABIERZCIE MNIE DO DOMKU.Gdyby jakaś ciocia chciała sama zadzwonić i dowiedzieć się o stan zdrowia Andzi to zapraszam na pw to podam dane do lecznicy.
Obrazek

renatab

Post » Sob paź 30, 2010 19:00 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Andziu wytrzymaj!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob paź 30, 2010 19:01 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Ten widok musi byc okropny Ranatka. Lzy mi same plyna, bo ja bym sie kolo niej polozyla i zostala, chociaz to jest pewnie glupie. Zeby tylko bylo dobrze. Leciutkie usciski dla malej.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]