MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 0:05 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

zamówioną dostawę żarcia zapowiedziano mi dopiero na wtorek, ale spokojnie, damy radę, zrobiłam zapasy awaryjne na weekend. ;-)
próbki chętnie przyjmę, choć już wiem, co słoneczka lubią wszamać. ;-)

rety, rety, nie mogę się już doczekać niestety. :-D
Obrazek

.she.

Od: Wto paź 05, 2010 22:54

Post » Sob paź 30, 2010 0:17 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

.she. pisze:zamówioną dostawę żarcia zapowiedziano mi dopiero na wtorek, ale spokojnie, damy radę, zrobiłam zapasy awaryjne na weekend. ;-)
próbki chętnie przyjmę, choć już wiem, co słoneczka lubią wszamać. ;-)

rety, rety, nie mogę się już doczekać niestety. :-D

spoko-nie damy przecież Mruni zgubić brzusia-fajnie wygląda,taka mała baryłeczka :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 30, 2010 0:28 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:spoko-nie damy przecież Mruni zgubić brzusia-fajnie wygląda,taka mała baryłeczka :ryk: :ryk: :ryk:

zaczynam się bać, że nie będę w stanie jej udźwignąć... 8O :D

a tu jeszcze coś fajnego: http://www.dogwork.com/mondk2/ ;-)
Obrazek

.she.

Post » Sob paź 30, 2010 0:48 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

ale suuuuper.. :kotek: :1luvu:
ja bym się bała takiego pieseczka :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 30, 2010 0:53 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

oaza spokoju. ;-)
mnie jeszcze rozwala ten burasek 'przyklejony' do ściany - mistrz drugiego planu. :-D
Obrazek

.she.

Post » Nie paź 31, 2010 10:39 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

powoli ruszamy-przez weta do .she. :D :kotek: :kotek: :D

smarti

Post » Nie paź 31, 2010 11:01 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie paź 31, 2010 11:54 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Mrusiu, życzę Ci dużo beztroskiego szczęścia w TWOIM domku, a TWOIM Dużym dużo radości z takiej cudnej pociechy :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie paź 31, 2010 17:34 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

No i jak tam?
Obrazek

vega29

Post » Nie paź 31, 2010 19:45 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Duża maluchów jest super-domek super!

wyposażenie kocie takie że tylko pozazdrościć kociakom szczęścia-drapak z kulką na gumce,piłeczki, zabaweczki,miseczki śliczne,parapety szerokie i super ścieżka zdrowia-mozna skakać po calym mieszkaniu dookoła nie dotykając podłogi :ryk: :ryk: :ryk:

naprawdę do takiego domku to aż miło oddawać kociaki bo widać że będzie im jak w puchu :D

Tylko .she. będzie miała troszkę zbierania rzeczy z podłogi bo zwłaszcza przez pierwsze dni pewnie nie da sie wariować nic nie strącając-już wiem ze Arni się poślizgnął na książkach i razem z nimi wylądował na podlodze :)

a .she. nie może nic pozmywać bo maluchy są w zlewozmywaku natychmiast jak tylko odkręci kran...Arni kocha taplac się w wodzie a Mruśka jest zbyt ciekawska żeby nie wiedzieć co on robi więc też musi przy tym być..
Agnieszka Ty się im nie dawaj bo wejdą Ci na głowę.Myślę sobie że na czas zmywania możesz zamknąć je w łazience-nic im od tego przecież nie będzie :roll: nigdy w drzwi nie drapaly więc nie powinny.

ciekawe kiedy coś o swoich wrażeniach napisze sama Agnieszka czyli .she....na razie chyba nie może bo Mrusi najfajniej leży się ....na klawiaturze... :ryk:

smarti

Post » Nie paź 31, 2010 20:03 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Czyli dzieciaki nie mogły trafić lepiej :piwa:
Agnieszko, pogadaj z Mrusią, żeby udostępniła Ci klawiaturę chociaż na 5 minut, bo ciotki spragnione są relacji z nowego domku
Pozdrawiam :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 01, 2010 0:04 Re: MRUSIA -JUŻ W NOWYM DOMU!!!

jak widać Mrusia nie posluchała...
mam nadzieję ze jutro poslucha

czy mogę prosić Cię Vega o dopisanie do tytułu "MRUSIA I ARNI" bo przecież oni są teraz zakochaną parką na wieki Obrazek

no i myślę że mozemy uroczyście zdjąć banerek Mrusi :D

smarti

Post » Pon lis 01, 2010 18:11 Re: MRUSIA -JUŻ W NOWYM DOMU!!!

Ja to myślę, że będzie lepiej, jeśli .she. założy Mrusi i Arniaczkowi własny wątek, opisujący ich życie w nowym domu :ok: O ile oczywiście ma na to ochotę. :ok: :ok: W każdym razie będzie wtedy właścicielce kotów łatwiej decydować chociażby o bieżącym tytule wątku.
Obrazek

vega29

Post » Pon lis 01, 2010 21:43 Re: MRUSIA -JUŻ W NOWYM DOMU!!!

zaczynając od końca: myślę, że nie ma sensu tworzenie nowego wątku - w końcu tu są całe perypetie tej pannicy. ;-)
można tylko w tytule dodać arniego i nr strony, od której znaleźli dom. :-)

a teraz do rzeczy. ;-)
nie pisałam, bo koty pochłonęły mnie bez reszty. zresztą nie tylko mnie. mój chłopak jest nimi zachwycony, a one nim.
generalnie są 2 ulubione miejsca w ciągu dnia: zlew i parapety. :-D w nocy odbywały się 'wędrówki ludów' w obrębie łóżka. ;-)
mrusia jest przylepą niesamowitą i zachowuje się trochę jak pies - aportuje piłeczkę i chodzi za mną krok w krok (aż się boję, co będzie jutro, gdy będę musiała wyjść do pracy...). arni nadal nieśmiały, trochę wycofany, choć też przychodzi na przytulanki i potrafi zaszaleć na drapaku. myślę, że to głównie przez to oko. dziś już bez większych problemów udało mi się zakroplić. ale martwi mnie, że nadal kicha i prycha. :-( jutro zabieram je do weterynarza.

a tu mała dokumentacja (autorstwa głównie mojego chłopaka): http://picasaweb.google.com/she.one/Hal ... yNiecnoty#
obiecuję, że będzie więcej. :-)

joluka i smarti -> dziękuję wam ogromnie! :1luvu:
Obrazek

.she.

Post » Pon lis 01, 2010 21:50 Re: MRUSIA -JUŻ W NOWYM DOMU!!!

a w ogóle, to są niesamowite i już bardzo je kocham. :-)
Obrazek

.she.

[poprzednia][następna]