No to po dzisiejszych wizytach wetowskich ja w zastępstwie Pani Prezes podaję informacje związane
z kącikiem medycznym
RUDA - dziś u weta dostała masę różnych lekarstw, na jutro dla niej dostałam zastrzyk podam jutro, niestety w niedzielę trza dygać z Ruda do weta

robili jej wyskrobiny i ogladali pod mikroskopem i nic nie widzą, ale chyba trzeba to z tych wyskrobin posiać i zobaczyć co się z tego wyhoduje, Ewa to załatwi - zobzcymy jak Ruda będzie po sterydzie i antybiotyku,w każdym bądź razie Ruda dalej dostaje karmę antyalergiczną i
proszę jej niczym nie smarować CZANDRA - chyba idzie ku lepszemu dziś ładnie zjadła i z przeproszeniem uwaliła kupę porządną więc tylko kontrolować czy je w czasie dyżurów wypuszczajcie ją na kociarnię niech dziewczyna sobie pobiega
Dziś do Kociej Chatki trafiła kotka schroniskowa Wąsikowa-Sandra.
SANDRA proszę o podawanie leków i zapisywanie - leki dla niej w czerwonym koszyczku w witrynce
ENROXIL 1/2 tabletki jeden raz dziennie
HEMOFER 1/4 tabletki jeden raz dziennie
WITAMINA B 12 1/4 tabletki 1 raz dziennie
TOLAKAŻDA OSOBA NA DYŻURZE KARMI TOLĘ STRZYKAWKĄ INACZEJ NIE JEpodawać 1/4 Relanium raz dziennie Tola niestety nie je
W szafce z jedzeniem jest RICOVERY w puszkach trzeba karmić ją strzykawką, dziś kupiłam też dwa opakowania convalescensa w proszku też można ją karmić tym strzykawką
Gdyby były jakieś pytania prosze dzwonić