PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:To czemu ta owa Varia czarownicom nie jest jeszcze? :twisted:

No własnie, czemu? Teraz, jak wiem że to TA Varia, to spytam :)
pomponmama pisze:skoro ci kota wetknęła
A widziałaś zdjęcie Klementynki/Barneya? Każdy by brał bez zastanowienia. Ja tę fotkę miałam na pulpicie zanim kuleczka do mnie przyjechała :ok:

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Pt paź 29, 2010 16:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bydgostia pisze:
pomponmama pisze:To czemu ta owa Varia czarownicom nie jest jeszcze? :twisted:

No własnie, czemu? Teraz, jak wiem że to TA Varia, to spytam :)

Bo varia z definicji jest samodzielna, samorządna i samowystarczalna. I się nie zrzesza. :mrgreen:

Bydgostia pisze:A widziałaś zdjęcie Klementynki/Barneya? Każdy by brał bez zastanowienia. Ja tę fotkę miałam na pulpicie zanim kuleczka do mnie przyjechała :ok:

I prawda, że wygląda na słodką niewinną dziewczynkę? :twisted:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Pt paź 29, 2010 16:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nie kupujcie Lejdis w sklepie! jak się ogarnę zaraz wystawię na bazarku na cel skarpety naszego Paktu, ok?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt paź 29, 2010 16:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:Właśnie ponponmama przedstawiła wizję sposobu przekonania klyenta jak nie będzie miał ochoty zakupić towara :twisted:

Już ona potrafi zachęcić, potrafi.... :roll: :wink: Mnie cały czas szczuła jak to się z Rudusiem czulą. więc tak się rozpaliłam, że prawie gotowa byłam na piechotę do tego Będzina (który na końcu świata jest) gnać...po kota :mrgreen: Aż dziwne, że jeszcze oficjalnie wiedźmą nie była :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt paź 29, 2010 17:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

shira3 pisze:
majencja pisze:Właśnie ponponmama przedstawiła wizję sposobu przekonania klyenta jak nie będzie miał ochoty zakupić towara :twisted:

Już ona potrafi zachęcić, potrafi.... :roll: :wink: Mnie cały czas szczuła jak to się z Rudusiem czulą. więc tak się rozpaliłam, że prawie gotowa byłam na piechotę do tego Będzina (który na końcu świata jest) gnać...po kota :mrgreen: Aż dziwne, że jeszcze oficjalnie wiedźmą nie była :twisted: :twisted:

Ty kochana siostro na Rudisia napalona byłaś jak szczerbaty na suchara i mi tu nie wciskaj kawałków, że cię do niego zachęcałam, bo raczej chyba cie zniechęcać mogłam, gdyż nie byłam pewna azaliż zdierżę rozstanie z takim tymczasem. Ciebie natomiast zachęcać też nie był trzeba, prawie mi rękę na tym peronie wyrwałaś tak mi transporter wydzierałaś 8) myślał by kto, że zmęczona po całej nocy w pociągu... :roll: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt paź 29, 2010 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

a co rudi się nie czuli?że nie z tobą to nie znaczy, że wcale :mrgreen:
pomponmamo ten drapak to chyba był jeden z tańszych jesli chodzi o te wysokie. warto poczekać i odłożyć , bo spełnia swoją rolę. królowa spogląda na swoją służbe z góry i nic nie umknie jej bystremu oku :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt paź 29, 2010 18:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze: Ty kochana siostro na Rudisia napalona byłaś jak szczerbaty na suchara i mi tu nie wciskaj kawałków, że cię do niego zachęcałam, :twisted:
Nie? :roll: A kto Rudusia miętosił przed skypem? Hę? No to się napaliłam.... :1luvu:
Agul-la to, że się miział z pomponmamą a teraz z S. mnie niespecjalnie pociesza :roll: On ma się miziać tylko ze mną! :!: I to nie czasami z braku laku.... :roll: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt paź 29, 2010 18:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

ale on sie z tobą miziac nie będzie, po dwóch latach powinnaś to wreszcie zrozumieć :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 29, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dzięki, siostro za wsparcie :evil:
:ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt paź 29, 2010 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

no, ja to umiem dodac otuchy i wlać nadzieję w serce :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 29, 2010 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo gratulację :!:

Shira, nic straconego jeszcze, Lolek miziakiem co prawda nie został ale od niedawna można go pogłaskać dłużej niż 30 sekund. W tym tempie to może w wieku 10 lat będzie z niego cwierćpieszczoch.

A ja instaluję się w nowej pracy. Dzisiaj zwolniono mnie z obowiązków czynnych i dano mi dzień na papiery. Otrzymałam 3 teczki dokumentów, do zapoznania, pod każdym napisałam imię, nazwisko, stanowisko, datę i postawiłam parafkę - razem 135 + jedno (136te) drogą e-mailową.
Nie znalazłam tylko norm ISO na pierdnięcie.
Myślicie, że długo wytrzymam :?:
Aha, szkolenie p/poż i BHP było wczoraj, podpisów nie liczyłam.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt paź 29, 2010 19:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Wytrzymasz Bolkowo :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 29, 2010 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bolkowa pisze:Pomponmamo gratulację :!:

Shira, nic straconego jeszcze, Lolek miziakiem co prawda nie został ale od niedawna można go pogłaskać dłużej niż 30 sekund. W tym tempie to może w wieku 10 lat będzie z niego cwierćpieszczoch.

A ja instaluję się w nowej pracy. Dzisiaj zwolniono mnie z obowiązków czynnych i dano mi dzień na papiery. Otrzymałam 3 teczki dokumentów, do zapoznania, pod każdym napisałam imię, nazwisko, stanowisko, datę i postawiłam parafkę - razem 135 + jedno (136te) drogą e-mailową.
Nie znalazłam tylko norm ISO na pierdnięcie.
Myślicie, że długo wytrzymam :?:
Aha, szkolenie p/poż i BHP było wczoraj, podpisów nie liczyłam.

:ryk: :ryk: :ryk: padlam...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt paź 29, 2010 20:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

psiama pisze:O rany, poryczę się. Normalnie jak w Dynastiii :mrgreen: Cieszę się, że się tu odnajdujecie :1luvu: Starsznie to fajne !
Kicia na ostatnim foro po prostu powala, to jest 100% słodkości :1luvu:

O tym samym pomyślałam jak czytałam :ryk:

Bolkowa pisze:Nie znalazłam tylko norm ISO na pierdnięcie.

:ryk: Dasz radę...a normy ISO co do pierdnięcia sobie odpuść - tak to szybko wylatuje, ze nie zdążysz nawet ich zastosować :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt paź 29, 2010 22:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mnie czeka piekielny tydzień :roll: Najpierw jadę na targi na Śląsk, mam trzymać "za pysk" cały cyrk, a ze mnie taki kierownik jak z koziej doopy patefon :? Potem mam jechać szkolić profesorków za polibudzie krakowskiej z obsługi pewnego sprzętu (którego na oczy nie widziałam). No jakaś lipa na maska i tyle :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]