Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:A swoja drogą miałam ostatnio następujące przemyslenia.
Nie mam pojęcia, kto śmiał twierdzić, że koty śmierdzą. Myślę, że taki ktoś nigdy nie przewijał niemowlęcia, które strzeliło fajną kupkę
. TO jest toksyczne, broń biologiczna, w zależności od kondycji przewijającego - lepsze niż sole trzeźwiące lub powalające na miejscu
.
amyszka pisze:MarciaMuuu pisze:A swoja drogą miałam ostatnio następujące przemyslenia.
Nie mam pojęcia, kto śmiał twierdzić, że koty śmierdzą. Myślę, że taki ktoś nigdy nie przewijał niemowlęcia, które strzeliło fajną kupkę
. TO jest toksyczne, broń biologiczna, w zależności od kondycji przewijającego - lepsze niż sole trzeźwiące lub powalające na miejscu
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój TŻ zawsze miał odruch wymiotny
MarciaMuuu pisze:Malati nie goopieino zapewne dziecko się wystraszy
Chat pisze:Joasia zaraz powie, ze jak tylko zaczynamy rozmowe o charakterze skatologicznym, natychmiast sie pojawiam![]()
MarciaMuuu pisze:Heloł
Kira wczoraj podwędziła mi kawałek krajanki piernikowej![]()
Kotyk nie chciał być gorszy, zaczął konsumować babkę piaskową TŻa![]()
Kotyczek mnie trochę martwi, bo zaczęło mu łzawić oko i tak je mruży. Coś, jak czasami Mijka. Też nie drapie tego łapą. Może oberwał od którejś wariatki
![]()
No i Kira zeżarła dziś całe śniadanie Kotyka. Nie wiem, czemu nie chciał zjeść - może chory?
. Ostatnio wylizywał do czysta miseczkę.
A z Kalinką mamy nową zabawę - gonimy się dookoła fotela na czworakach
MarciaMuuu pisze:A swoja drogą miałam ostatnio następujące przemyslenia.
.
kociczka39 pisze:MarciaMuuu pisze:A swoja drogą miałam ostatnio następujące przemyslenia.
.
A najlepszy efekt toksykologiczny jest,jak sprawca tegoż strzelania śmieje Ci się pełną paszczą w paszcz
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 353 gości