Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ze względu na rajd w okolicach Harbutowic w ubiegłym tygodniu nie udało się nic tam zdziałać, bo policja nie wpuszczała przycinka została przeniesiona na tę sobotę. Kto może jechać i pomóc?
miszelina pisze:Tweety pisze:ze względu na rajd w okolicach Harbutowic w ubiegłym tygodniu nie udało się nic tam zdziałać, bo policja nie wpuszczała przycinka została przeniesiona na tę sobotę. Kto może jechać i pomóc?
Jacek chętnie pojedzie.
miszelina pisze:Tweety pisze:ze względu na rajd w okolicach Harbutowic w ubiegłym tygodniu nie udało się nic tam zdziałać, bo policja nie wpuszczała przycinka została przeniesiona na tę sobotę. Kto może jechać i pomóc?
Jacek chętnie pojedzie.
Kocuria pisze:Ale cudny miziak, j3nny!![]()
Mogę wygospodarować czas na obfocenie go - tylko kiedy?
Hm, tak się zastanawiam - może czegoś nie doczytałam, wtedy przepraszam - ale o co chodzi z Harbutowicami?
Jafusia pisze:Znów mam problem, Ryśka ma chyba coś w gardle, tzn. oddycha i je, ale jak przyszłam po pracy na moim łóżku pawik a cały dzisiejszy wieczór próbuje coś zwrócić ... a jak dotykam gardziołka z zewnątrz to ma odruch wymiotny![]()
ktoś ma jakiś pomysł co to może być i jak temu zaradzić? Próbowałam Ją odkłaczyć pastą, ale mogę sobie próbować... Ryśka nie chce o tym nawet słyszeć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], masseur i 70 gości