Moderator: Estraven
rambo_ruda pisze:serum, od niedawna Tytek jest wolny, niestety ale narazie też nie mam kaski, szukałam zastępstwa, więc może?

dorcia44 pisze:
to moje futerka![]()
Tytek jest Wielbłądzia![]()
Amanda -Kaja888
Yoko -Wanilka
Kropcia -IKA
Niebieściucha -
Poncia - novena
Polatucha -xandra
Pyza-
Dżaga-
Kulikuli-
Czarka ,o niej nawet nie pisze ,starunia już bardzolos jest nieubłagany.
![]()

musiałam ją na cito kapać Marcelibu pisze:I mnie się nóż w kieszeni otwiera, gdy czytam o "Karolince"...![]()
dorcia44 pisze:
serum Majka ma nowy dom ,dziś do niego trafi ,to wspaniali ludzie ,każda ich wizyta u majki jet wielkim przezyciem ,merda już do nich kiteczką,pynio się uśmiecha.
Zaraz jadę na cmentarz ,łapie oddech przed spotkaniem z moimi co mnie zostawili ,porzucili na oceanie

Jek pisze:Dorciu - mam nadzieję że poprawią Ci trochę nastrój wieści o Tince. Mała przeżyła bez większego stresu pona 3 godzinną podróż z nami. Po przybyciu na miejsce trochę się zestresowała, ale na widok mojej Mamy zaczęła merdać ogonkiem i wyraźnie dopominać się o smakołyki. Pojadła uczciwie, żałując że tylko trochę dostała polędwiczek duszonych i pieczonej gęsiny, dołożyła puszeczkę (tylko trochę, staram sie jej nie przekarmiaćale kiepsko mi idzie) i teraz na kanapie z mojmi Pokemonami ogląda bajki. Już prawie nie płącze tylko z zaciekawieniem rozgląda się po otoczeniu. Fajny psiak mi się trafił dzięki Tobie
LimLim pisze:A ja Dorci bardzo dobrze rozumiem, w końcu przechodzę przez podobną historię z moimi.![]()
Co do Bartka to jeszcze za wcześnie na nowe dziewczyny, teraz od nowa czas na naukę i kolegów.
A dziewczyna będzie napewno, w końcu to wyjątkowo chłopak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości