Aha, obiecuję nie puszczać mojej ulubionej muzyki na tej imprezie
Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniachNie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab
TŻci mile widziani
Czy mój Mężczyzna Życia też mile widziany?
Albo lepiej nie, on jest przecież calusieńki czarnyI jeszcze jaki tłusty w dodatku

Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniachNie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab
TŻci mile widziani
Albo lepiej nie, on jest przecież calusieńki czarnyI jeszcze jaki tłusty w dodatku
tajdzi pisze:Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Jutro założę wątek na spotkaniachNie wiem tylko co mój TŻ na stado kociolubnych bab
TŻci mile widziani
O! to tak jak mój!
:
tajdzi pisze:eee, to ja mojego nie wstawię, bom zmylona została...
monika794 pisze:o impresssska a ja mam bliskoI całego czarnego też mam - 6 kg. Jeszcze bym Piwniczankę podrzuciła, co prawda tylko 3,5 kg i do tego biało - bura, ale straszne zniszczenia w domu robi. Mogę?

genowefa pisze:Peli na paszet nie dam! Pela jest moja najukochańsza, najmądrzejsza kocica. Rzadko się takie zdarzają![]()
Na paszet może być Ziutek, Gumek albo Misiek. Siupsiupek za chudy jest. A Rózi też nie dam, bo by Mysza się obraziła.
genowefa pisze: Na paszet może być Ziutek
Wielbłądzio pisze:To jak, czy mój marmurek na coś się nada? Gruby jest, pewnie smaczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter, Majestic-12 [Bot] i 15 gości