H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 17:37 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

u mnie krucho z kasa bardzo, ale zaraz wystawie jakies bazarki :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw paź 28, 2010 17:41 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Beata pisze:u mnie krucho z kasa bardzo, ale zaraz wystawie jakies bazarki :ok: :ok: :ok:

Beatko, spoko. I bardzo dziękuję za dobre chęci. Ja zaraz wystawię jeszcze raz złoto, które chciałam sprzedać za pół ceny. Jeszcze o połowę obniżę cenę - może komuś się spodoba. W sobotę niedzielę jeszcze poszukam co mogę sprzedać. Już znalazłam fajną spódnicę jeansową Reserved - kilka razy ją miałam na sobie, może trzy...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 28, 2010 18:25 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Jak się dzisiaj macie?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw paź 28, 2010 19:58 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Meonik cały czas charczy, poświstuje, pogwizduje. Ja jestem uspokojona wczorajszą rozmową z prof. Galantym, którego wypytałam, czy gdy widział te chrząstki, to czy one nie zamkną światła krtani. Odpowiedział, że są to zwyrodnieniowe sprawy, choroba przewlekła i nic nie wskazywało, żeby coś takiego miało się stać. Martwi mnie, że Meonik już pocharkuje w każdej pozycji: na siedząco również. No i już jakiś czas temu przestał się myć - dolne partie. Teraz , gdy myje łapkę, czy pysio to już daje naprawdę głośno :( . Na razie wiem, że mu nic nie grozi. A w sobotę się okaże, jaki jest rozmiar zmian w wejściu do krtani. No i kiedy dokładnie operacja.
Niestety, Meo nie chce brać tabletek czy zapakowanych w mięso, czy w pasztet albo w karmę. Nie wiem, czy Encortolon ma jakiś zapach, ale maleńkie ćwiarteczki tabletki dziś rano zgrabnie ominął w kawałkach mięsa. No to był "wrzut" do pysia...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 20:07 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

No to chyba zostaje wrzut do pysia :roll:
jesli wet mowi ze meosiowi nic nie grozi to bardzo sie ciesze. nie ma wiec obawy ze sie udusi, czy dobrze zrozumialam?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw paź 28, 2010 20:19 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Moniu, pozbieramy pieniądze na operację, spokojnie :love:
złota nie sprzedawaj, chyba że chcesz, a może na allegro lepiej pójdzie?
a coś mówiłaś że kolega z pracy Ci jest coś winny? zbieraj kasę od ludzi i tyle, to on powinien pamiętać :?

bardzo się cieszę, że z Kociem dobrze a będzie jeszcze lepiej :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw paź 28, 2010 20:55 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

moś pisze:No to chyba zostaje wrzut do pysia :roll:
jesli wet mowi ze meosiowi nic nie grozi to bardzo sie ciesze. nie ma wiec obawy ze sie udusi, czy dobrze zrozumialam?

Tak, Kasiu. Tzn. powiedział, że różne rzeczy zdarzyć się mogę, on mi gwarancji nie da, ale to w tej chwili nie jest groźne dla życia. Choć pamiętam, tydzień temu w piątek, kiedy pojechałam z Meo na Bemowo, kiedy wieczorem rinoskopii nie było - dr Kowalczyk badał Meo - było o wiele lepiej niż teraz.
xandra pisze:Moniu, pozbieramy pieniądze na operację, spokojnie :love:
złota nie sprzedawaj, chyba że chcesz, a może na allegro lepiej pójdzie?
a coś mówiłaś że kolega z pracy Ci jest coś winny? zbieraj kasę od ludzi i tyle, to on powinien pamiętać :?

bardzo się cieszę, że z Kociem dobrze a będzie jeszcze lepiej :ok:

Tak, co miałam pożyczone ludziom teraz na "chama" odbieram"...

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 21:16 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Marcelibu, jeśli na moim Pchlim Targu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117409 coś się sprzeda, to jedną trzecią utargu przeznaczę na Meonikową operację. I zaraz pomyślę, czy mam coś na bazarek, taki 100% dla Meo :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw paź 28, 2010 21:58 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Bazarek od Tuptusia dla Meonika http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119241 :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw paź 28, 2010 22:36 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Młodszy marmurek przeznaczył dla Meonika całe swoje skromne kieszonkowe :mrgreen:

Myślimy o Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: (no, przynajmniej ja + 8 Drani + 2 Gości. Bo Plu Plu przecież ogólnie rzecz biorąc NIE MYŚLI :roll: )
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 29, 2010 7:05 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Monia - mam trzy piękne, francuskie grafiki już z passe-partout, stylizowane na XIX w, to komplet. Chętnie oddam je na bazarek dla Meonika. Mam jednak prośbę - gdyby ktoś robił swój i mógł po prostu dołączyć te grafiki byłoby super. Nie zawsze mogę na bieżąco śledzić, odpisywać i podbijać :oops: Pogłaszcz Meo i sama przytul się ode mnie ;)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt paź 29, 2010 7:16 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Ode mnie również :1luvu: :kotek: :1luvu:
A kasę uzbieramy, nie martw się :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 29, 2010 7:32 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Najwyżej jeszcze ja wystawię na KB swojego marmurka :wink:
Ciekawe tylko, czy ktokolwiek da za niego choćby złotówkę :ryk:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 29, 2010 9:04 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Bardzo, bardzo Wam dziękuję. No i popłakałam się...

Marcelibu

Post » Pt paź 29, 2010 9:06 Re: H&M+L.M- zgrubienia chrząstek krtani. Będzie plastyka!

Nie płakusiaj, dzielna bądź! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]