Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:Zapisalam nick dziewczyny, ktora oglaszala sie, ze organizuje transporty w calej Polsce - moze tam warto sporobowac![]()
nick: winera72
alendas@wp.pl tel.516 184 560 (PKDT) (058) chyba
698 216 688
smarti pisze:ja zaś bardzo dziekuję za propozycje Mruczeńki ale wolałabym chyba aby DS przyjechal do Mruczenki odebrać Julcię wieczorem.To będzie jakaś 23-cia więc nie tak póżno przecież.
Gdyby chodziło o każdego innego kicia to bylabym uszczęsliwiona taką propozycją ale co do Julenki to uważam że ona już za dużo miała przeżyć i przypłaciła to zdrowiemi tak będzie się czula przez nas porzucona,nic nie będzie rozumiała więc jeszcze noc oczekiwania w nieznanym jej domu nie będzie dla niej dobra.)
nie dalej jak z tydzień temu (szczerze mowiąc jakoś od tego czasu jak się zdecydowalam że oddamy ją Panu-mam nadzieję że to nie jest jakiś znak...) Juleńka zaczęła się miziać i do mnie.-do tej pory lubila tylko mojego męża a teraz jak ja daję jej jeść to ociera buzią o rękę i daje się miziać po pysiu-wcześniej tego nie było.
na prawdę z ciężkim sercem ją teraz oddaję bo nie wiem czy ona nie wolałaby zostać u nas..
Byłam zdecydowana nie puścić jej w podroż ze znajomym ponieważ planowal przesiadke w Poznaniu.
co o tym wszystkim myślicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 690 gości