MartynaP pisze:przypominam o paczkach od majencji
No pamiętam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:przypominam o paczkach od majencji
terenia1 pisze:Tola znów dziś pojechała ze mną na wycieczkę do pracy, potem Piotrek zawiózł ją do weta a ją ją po południu odbiorę. Tola już nie jest tak wystraszona, w każdym bądź razie dziś w pracy wypuściłam ja z kontenerka i powiem że nieźle biegała bo nie mogłam jej złapać, co prawda tylne nózki przykurczone i kompletnie bez mięśni,ale chodzi. I pierwszy raz słyszałam jak miauczy sobiea jest sliczna ma takie wielkie oczy na pół pyszczka dosłownie.
terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano brakwie. Teresa
03.11. rano brak wie. Mara
04.11. rano brak wie. brak
05.11. rano brak wie. Mara
06.11. rano brak wie. brak
07.11. rano Dorotka wie. brak
Nowa82 pisze:Chciałam wpłacić w końcu jakieś pieniążki na Stowarzyszenie ale potrzebuje adres, bo faktycznie na poczcie nie da się wpłacić inaczej.... a niestety moje konto w necie nie aktywne póki co
Mara S pisze:Czyli ta kotka, którą wzięłyśmy z Gosią za Tolę a jest w KCh to jest kto? W górnym lewym boksie? Teresa wysłałam Ci pw.
Filomen pisze: - Tola - ma stary uraz, złamaną kość miednicy i co najgorsze uszkodzone kręgi u nasady ogona. Zerwane są wiązadła i nerwy. Nie wiem co to oznacza - na ile operacja i rehabilitacja moze przywrócić jej sprawność. Na pewno nie calkowicie bo nerwow sie nie pozszywa, ale moze coś się da poprawić. Będę jutro konsultować to z dr Gierkiem.
- Ruda - jutro trzeba ja zabrać do dr Skolika na steryd i zobaczymy jak zareaguje. Wszystko jednak wskazuje na alergie, zobaczymy jak pójdzie po zastrzyku, najwyżej potem zrobimy posiewy, Avilin na pewno tego nie leczy ale przynajmniej łagodzi świąd.
i na koniec najlepsze - leczenie (testy, leki, karma) Czandry, Wyjca, Kleo, Toli i obesrołka małego plus rtg Toli - 600 zł
Konieczne jest maksymalne zaangażowanie nas wszystkich w zbieranie funduszy bo jest kiepsko.
do tego remont i bieżace opłaty![]()
Bazarki, wątki żebracze, wszystko wskazane
Dorota Wojciechowska pisze:Na piatek po południu umowiłam się z p. Arkiem (złotą rączką meblową z niezłym sprzętem) na przykręcanie różnych dziwnych elementów w Kociej Chatce. Jak co to proszę o sugestie.
narazie mam na uwadze:
wieszak w przedsionku,
ociekacz i półka obok zlewu,
próg,
metalowy ring w okolicach zlew
lampa bakteriobójcza
mała lampka
![]()
terenia1 pisze:MartynaP pisze:przypominam o paczkach od majencji
No pamiętama może Gosi w wolnej chwili udałoby się je odebrać
Dorota Wojciechowska pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Na piatek po południu umowiłam się z p. Arkiem (złotą rączką meblową z niezłym sprzętem) na przykręcanie różnych dziwnych elementów w Kociej Chatce. Jak co to proszę o sugestie.
narazie mam na uwadze:
wieszak w przedsionku,
ociekacz i półka obok zlewu,
próg,
metalowy ring w okolicach zlew
lampa bakteriobójcza
mała lampka
![]()
że tak zacytuję sama siebie.
Czy coś jeszcze przychodzi wam do głowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 292 gości