Wroclaw- oltaszyn wszystkie maluchy już w domkach :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 21:48 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Uff... To był długi dzień. Edytka, miło było Cię poznać i dziękuję za dobre słowa odnośnie TŻ - sama się nim teraz zachwycam :1luvu:
Wzięliśmy wzystkie kotki w obroty, każdy był na rękach i głaskany przynajmniej pół godziny, niezależnie od chęci ucieczki :P Są śliczne, okrąglutkie i - po dzisiejszym mizianiu - oswajanie powinno pójść z górki! Teściowa Edytki również pisała wieczorem, że teraz dają się już wszystkie głaskać :D

Natomiast wieści z domu: Piątek vel Junior ma już drugą osobę chętną :P Zakochała się w nim dzisiaj moja przyjaciółka, z wzajemnością :) Kotek się łasi, wywraca do góry brzuszkiem, bawi palcami - mrucząc przy tym jak traktorek cały czas :) Ale, ż Piątek jedzie do innego domku, a namówiliśmy ją, żeby wzięła od razu dwa, to być może jutro zadzwoni do Agness.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro paź 27, 2010 21:50 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

ale one słodkie są :1luvu: mają takie przerażone oczka, ale juz chyba wiedzą że będzie dobrze:) do mnie kolejna osoba w sprawie czarnego kocurka pisze....

na 100%

Piątek
Kocurek dla siorki
Kocurek (do sprawdzenia )
Kotka dla Kaliny

i zostaje kotka na którą jest chętny pan ze stabłowic ( do sprawdzenia )

i chętna na kocurka (którego na brak :D )

a fotki robicie świetne :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro paź 27, 2010 22:00 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

tutaj też są kociaki do uratowania :cry:
jakbyście miały chętne domki, to może kociaki miałyby większą szansę że ktoś wziąłby je na DT :roll:
Na razie nie mają szczęścia.... :cry:
wątek: viewtopic.php?f=1&t=117974&start=0
allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1295258432

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 27, 2010 22:04 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

wrzuciłam do siebie na fb, wadoptujemy czarnuszki i pelną parą pomagam inne :!: Próbowalyście moze z ogłoszeniami rozwieszanymi ? tradycyjna metoda ale wydaje mi się ze może być skuteczna...

A Piątek jest tak unikatowy że nic dziwnego że serca podbija :D Czarnuszki też piękne- są tak czarne jak moj Haski :D
Ostatnio edytowano Śro paź 27, 2010 22:09 przez isollde, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Śro paź 27, 2010 22:08 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

isollde pisze:wrzuciłam do siebie na fb, wadoptujemy czarnuszki i pelną parą pomagam inne :!: Próbowalyście moze z ogłoszeniami rozwieszanymi ? tradycyjna metoda ale wydaje mi się ze może być skuteczna...

też o tym myslałam. W weekend spróbuję przygotować kilka, może uda się gdzieś rozwiesić w sklepach zoologicznych lub lecznicach :roll:

Agness78

Post » Śro paź 27, 2010 22:10 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

ja na czrnuszki też wieszam :) dziś wcisnęłam koleżance z psiaka:) niech cały wrocław się o nich dowie! :wink: jakbyś miała gotowe to podeślij, rozwieszę tam gdzie mogę :)
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw paź 28, 2010 5:52 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

czyli wszystko na dobrej drodze :ok: :ok:
ale One ślicznie powychodziły na tych fotkach :1luvu: w rzeczywistości jednak są dużo ładniejsze i mają takie gęste i lśniące futerko :cat3:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw paź 28, 2010 7:45 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Edytka1984 pisze:czyli wszystko na dobrej drodze :ok: :ok:
ale One ślicznie powychodziły na tych fotkach :1luvu: w rzeczywistości jednak są dużo ładniejsze i mają takie gęste i lśniące futerko :cat3:

chyba ktos je dobrze dokarmiał :ok: naprawdę wyglądają jak domowe odkarmione kotki :ok:

Agness78

Post » Czw paź 28, 2010 7:46 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

to model kociaków - wszystkożerne :mrgreen: ale ładne te oczyska mają
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw paź 28, 2010 7:50 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

a ta kinia z ranka przy oczku? goi się to? śliczności z nich:) nie mogę się napatrzeć na te foteczki:)
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw paź 28, 2010 7:54 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

ranka to to już na pewno nie jest - jesli mowiąc wprost to nie duży strupek ,który robi się coraz mniejszy :) więc wszystko jest ok :) goi się jak należy
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw paź 28, 2010 8:03 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

no to super :piwa:

ja mam takie pytanko, czy ktoś kto jest doświadczony w adopcjach mógłby sprawdzić te dwa domki? ja szczerze mówiąc po przykrej historii z Szylkrecią nie chcę się tego podejmować, źle oceniłam domek :cry: nie mam po prostu doświadczenia i nie chciałabym żeby przez moją ocenę kotek trafił do nieodpowiedzialnego domku :(
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw paź 28, 2010 8:52 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

isollde pisze:no to super :piwa:

ja mam takie pytanko, czy ktoś kto jest doświadczony w adopcjach mógłby sprawdzić te dwa domki? ja szczerze mówiąc po przykrej historii z Szylkrecią nie chcę się tego podejmować, źle oceniłam domek :cry: nie mam po prostu doświadczenia i nie chciałabym żeby przez moją ocenę kotek trafił do nieodpowiedzialnego domku :(

To bardzo ważne, powiedzcie chociaż jak to zrobić, proszę.
Isollde, jakby co, to podjedziemy w oba miejsca osobiscie, żeby się nie okazało... coś złego.

Weihaiwej

Post » Czw paź 28, 2010 9:06 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

jestem za!!! ja wtedy miałam zle przeczucia :cry: babeczka okazała sie być jednak miła, sprawiała wrażenie odpowiedzialnej a mimo to Szylkrecia już pierwszej nocy zniknęła :cry: na pewno opinia dwóch osób jest pewniejsza- potrzebny instruktarz o co pytać, na co zwrócić uwagę...
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw paź 28, 2010 9:36 Re: Wroclaw- oltaszyn 5 kociąt uratowanych oswajanie i DS PILNIE

Junior vel Piątek ma już SWOJE imię: Piorun :D
I legowisko (uszyte przez Dużą), i kuweta na niego czekają :)
A on już wie, do czego służy kuweta i drapak! :)
Szczęśliwy będzie z nim jego Człowiek :)
Ostatnio edytowano Czw paź 28, 2010 9:37 przez Weihaiwej, łącznie edytowano 1 raz

Weihaiwej

[poprzednia][następna]