ASK@ pisze:musiał być błąd lub nie pełne dane. Niektóre banki wymagają pełnego opisu wpłacajacego i odbiorcy .Albo np kropka,ukośnik,duże litery czy cudzysłów... powodują odrzucenie przelewu.

CatAngel pisze:Nie wiedziałam że moja propozycja będzie mieć takie odbiciezakładałam wątek bardziej z podejściem takim marniutkim
![]()
a tu takie cuda się dzieją
A tak w ogóle to jestem Gosia jakby kto nie wiedział

CatAngel pisze:Kochani zwróćcie uwage czy wam nie zwraca przelewów które np: zrobicie dzień wcześniej. Bo już spotkało to pięć osób...wina zapewne mojego banku
Kaprys2004 pisze:Z Gosią naprawdę świetnie się pracuje![]()
Gocha, będę miała do ogłoszenia.. rodowodowego brytyjczyka, za darmo, ślicznego. Opiekunka szuka mu domu, bo kot cierpi i wariuje przebywając sam w domu. Tzn. ma towarzysza, spokojnego, a on nieco szaleje.. Potrzebny byłby domek, gdzie ktoś jest w domu przez większość dnia.. Swoją drogą - jak macie sensowny domek, to proszę o informacje.
Utworzę Allegro i prześlę Ci link, a niezależnie od tego maila z fotami, może będziesz wolała sama je sobie gdzieś wgrać zamiast brać z Allegro?
Magis pisze:Kaprys2004 pisze:Z Gosią naprawdę świetnie się pracuje![]()
Gocha, będę miała do ogłoszenia.. rodowodowego brytyjczyka, za darmo, ślicznego. Opiekunka szuka mu domu, bo kot cierpi i wariuje przebywając sam w domu. Tzn. ma towarzysza, spokojnego, a on nieco szaleje.. Potrzebny byłby domek, gdzie ktoś jest w domu przez większość dnia.. Swoją drogą - jak macie sensowny domek, to proszę o informacje.
Utworzę Allegro i prześlę Ci link, a niezależnie od tego maila z fotami, może będziesz wolała sama je sobie gdzieś wgrać zamiast brać z Allegro?
a można coś więcej o tym brytku? Bo moja siostra marzy właśnie o brytku, ale ma dachowca, nieco szlonego i obawiała się, że szaleniec może spokojnego brytka "zamordować" zabawami. Jeżeli ten brytek jest temperamentny to może akurat by się dogadali?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości