Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 9:23 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Masz DWA mopy ? 8O
Ale będzie chodowla :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro paź 27, 2010 9:36 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

spinca pisze:Na Błażejach to ja znam się o tyle tylko, że zgrabne tyłki miewają.....

Ale że Młoda talent ma, potwierdzam z wszelkimi konsekwencjami. Efekt tegoż miziałam pół nocy, bo wyjść z kuchni nie mogłam nijak.
Aga mi wczoraj dostarczyła drugiego mopa...... 8O oto cały mój komentarz. Normalnie zsocjalizowany mop jak z jakiej wzorcowej hodowli.

Nie przyznam się na głos co mi do tego pustego łba przyszło...... :twisted: Się przyznam za miesiąc, chyba, że mnie Aguś wyda, co pewnie nastąpi w niedługim czasie :twisted:

Na razie tajmnicą to naszą zostanie - a mopy ma dwa, bo dziś do kliniki jadą.......postanowiłyśmy pozbawić je możliwości zostania matkami w przyszłości..........okrucieństwo ludzkie nie zna granic.

Myślę, ze o trudniejszy przypadek niż nasz prywatny "pers" Cleo zwana Personą, to trudno było.......Chyba za dwa lata w sumie trwało wyciągnanie jej z rodzaju autyzmu......Kot ocierał sie 10 cm od nogi, bawił piłką - która lezała tam wczoraj......jak chciał być głaskany to szedł do drugiego pokoju i wył......Oj można by o niej książkę napisać. Zuzka uparcie twierdziła, ze ona jest kochana.........tylko nie umie tego okazać. No i miała rację.
Nieee wiem moze to jest wynikiem tego, ze ją w praktyce to hmm wspólwychowywały zwierzaki....... zawsze powtarzam, ze ona sie najpierw nauczyła szczekać a potem mówić......i normą były nocne wedrówki nie do łożka matki, tylko na posłanie naszej suki......Bo ona nigdy nie protestowała i nie usiłowała odnieść uspionego kopacza z powrotem do swojego łożka. A matka i owszem......
Tak wiem, dla normalnych ludzi brzmi to dziwnie. Dlatego normalnym ludziom tych historii nie opowiadam :ryk: Pozdrowienia dla czytających;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro paź 27, 2010 9:39 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

kasiakom pisze:Masz DWA mopy ? 8O

Już nie mam :( Zostawiłam chirurgom-oprawcom
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Śro paź 27, 2010 9:49 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

nie martw sie Paula.......znajdę Ci zastępstwo 8)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro paź 27, 2010 9:53 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

spinca pisze:

Dzielna moja dziewczynka :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro paź 27, 2010 10:16 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Neigh pisze:nie martw sie Paula.......znajdę Ci zastępstwo 8)

8)

spinca

Post » Śro paź 27, 2010 10:16 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

kasiakom pisze:
spinca pisze:

Dzielna moja dziewczynka :1luvu:

Taaaa :twisted:

spinca

Post » Śro paź 27, 2010 11:11 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Obrazek[/quote]

ale piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: az bym sie dokociła :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro paź 27, 2010 14:22 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

a ja uparcie poproszę o zdjęcie Fridy :mrgreen:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Śro paź 27, 2010 14:29 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

spinca pisze:Ale że Młoda talent ma, potwierdzam z wszelkimi konsekwencjami. Efekt tegoż miziałam pół nocy, bo wyjść z kuchni nie mogłam nijak.

Uwielbiam takie pieszczochy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zagłaskałabym :D

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Śro paź 27, 2010 14:45 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Moja Spinka mizia się inaczej, kręci się na kolanach, wierci i mruczy. A Majeczka układa się koło szyi, wtula jak szczeniak, ociera o nos i brodę..... no bajka :1luvu: Odpłynęłam...... :)

spinca

Post » Śro paź 27, 2010 15:50 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Neigh, fajne masz dziecko.. Zuzaki to fajne chłopaki som :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro paź 27, 2010 19:35 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Zdjęcie Fridy będą ale cierpliwości..........ona na razie potrzebuje spokoju......także uprasza sie o cierpliwe czekanie

Obrazek

Neigh

Post » Czw lis 04, 2010 10:40 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Hmm Weźcie no wpłyńcie na Spincę, żeby coś napisała o kociej Spince.......z tego co mi wiadomo miała się przeflancowywać do nowego domu.....

A ta uparcie milczy, zamiast mi relacje tel zdawać.....
Normalnie łomot jej się należy.
NUMER KONTA mi miałaś podać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Neigh

Post » Czw lis 04, 2010 21:05 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

To Spineczka już nowych domek znalazła? Super! Moja forumowa ulubienica :1luvu:
W takim razie to stanowczo domagamy się jakiś informacji! Bo jak nie to dupa zbita będzie :ryk:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

[poprzednia][następna]