Cudak1 pisze:Czy mogę wykorzystać Wasze zdjęcia?
Jasne, dzisiaj był ładny dzień i porobiłem dodatkowo aktualne zdjęcia - jutro wrzucę do mnie na bloga.
Cudak1 pisze:Są tam jeszcze małe kotki? Może udałoby się jakieś oddać...
Dzisiaj widziałem dwa małe czarne, tam jest około 10-12 kotów w ogóle.
Cudak1 pisze:W takim razie potrzebne są ich zdjęcia, najlepiej każdego z osobna i kontakt do ogłoszeń
Nie dalibyście rady przetrzymać ich u siebie w domu, do czasu znalezienia dla nich nowych domków?
Kompletnie nie damy rady, mamy za małe mieszkanko, dodatkowo jeszcze separujemy naszego Kłopotka w łazience by trochę zmężniał i nasze dwie starsze kocice go nie zaszczuły a one i tak już są w wielkim stresie bo widziały go parę razy no i czują oraz słyszą, że mają konkurenta. Nella ma już ponad 10 lat i przez 90% czasu była jedynaczką. Pojawienie się Luny a teraz Kłopotka to dla niej zawalenie się świata. A Luna jest czasem wredna dla wszystkich, taka dzikuska z wielką inteligencją oraz przebiegłością, wywodząca się najprawdopodbniej z rodziny kotów śmietnikowo/osiedlowych.
Inna sprawa, że dzisiaj na działce widziałem, że cała czwóreczka jest jeszcze na cycu u matki, która je również liże, pielęgnuje i adoruje. Suche jedzenie już jedzą, nawet kawałki mięsa też ale nie wiem czy nie wstrzymać się jeszcze chwilę choć jak wiadomo czas działa na naszą niekorzyść.
Cudak1 pisze:Z szafkami może być ciężko, ale może dałoby się zorganizować jakieś materiały, żeby zrobić coś podobnego do psich bud?
No będę musiał coś wykombinować. Schować się mają gdzie jedyny problem jest taki, że ich jest już tyle, że mogą być lęki, napięcia oraz niepokoje jak wszyscy tam wlezą

Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na kolejnego kota