Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 7:59 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. 7 i więcej kocich nieszczęść....

VVu, wielkie dzięki :ok:

A ko(t)miks jak zawsze super :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 11:23 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. 7 i więcej kocich nieszczęść....

Obserwujemy wątki z poprzedniego KOTmoterstwa:

A w dzisiejszym KOTmoterstwie wracamy do Maryli. Morgan i Grajek wciąż czekają u Niej na swój stały domek. A trzeba pamiętać, że o pomoc Maryli dopraszają się następne koty...
Do Maryli ustawiają się w kolejce już kolejne kociaki!!Znalezienie domu dla tymczasów Maryli pozwoliłoby jej pomóc kolejnym kotom.

Tutaj jest link do wątku (także przez banerek w moim podpisie): Bielańskie MGM - Morgan i Grajek czekają...

A KOTmoterstwo ciągnie nowy ko(t)miks:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:32 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto paź 26, 2010 14:01 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Morgan i Grajek wyglądają...

KOTmoterstwo jak w poście wyżej.

I hop w górę tym ko(t)miksem:

Obrazek

To wspomnienie lata ze stolicy :D.

Edit: literówka
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:32 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Wto paź 26, 2010 17:06 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Super :ok:

A za kociaki :ok:

Erin

Post » Śro paź 27, 2010 8:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Kochani, mam prośbe o koljene ko(t)moterstwo - Meonik, 15-letni kiciuś Forumowiczki Marcelibu potrzebuje operacji krtani (ma problemy z oddychaniem).
Proszę o zaglądanie :oops:
viewtopic.php?f=1&t=119153

Erin

Post » Śro paź 27, 2010 23:00 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

ten watek jest swietny :1luvu: :1luvu:

w wolnej chwili dla Tyskich Mrusiow z mojego banerka jakis ko(t)mix poprosze :) nie pali sie, nie musi byc na juz, pewnie zamowien jest w 3 i troche, poczekamy w kolejce :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 28, 2010 19:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Niestety dziś bez ko(t)miksu (bom bardzo zarobiony), tylko takim k w i a t k i e m:
Obrazek
ale podnoszę sprawę zgłoszoną przez Erin:
Erin pisze:Kochani, mam prośbe o koljene ko(t)moterstwo - Meonik, 15-letni kiciuś Forumowiczki Marcelibu potrzebuje operacji krtani (ma problemy z oddychaniem).
Proszę o zaglądanie :oops:
forumowiczka w potrzebie, b. kosztowna operacja kota!

Kociara82 pisze:ten watek jest swietny :1luvu: :1luvu:

w wolnej chwili dla Tyskich Mrusiow z mojego banerka jakis ko(t)mix poprosze :) nie pali sie, nie musi byc na juz, pewnie zamowien jest w 3 i troche, poczekamy w kolejce :)

Kociaro82 - kolejki nie ma, bo w zasadzie nie robię żadnych komiksów na zamówienie :). Do tej pory zrobiłem w podobny sposób tylko 3 komiksy - 2 na prośbę Cameo i 1 na Twoją. Pozostałe komiksy służą kolejnym "kotmoterstwom" z tego wątku. A w tej chwili nie mam czasu nawet i na "proste komiksy" do podnoszenia tego wątku... :(.
Zatem naprawdę nie wiem, czy będę miał czas zająć się kotkami z Twojego banerka, przepraszam :oops:.
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw paź 28, 2010 19:41 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Super te kwiatki :ok:
I dzięki za ko(t)moterstwo :ok:

Erin

Post » Czw paź 28, 2010 19:57 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

nie no, spoko :) najwyzej sama cos sie pobawie ;) ale na pewno to nie bedzie to samo, co twoje...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 28, 2010 20:01 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Nie piszę, ale regularnie tutaj zaglądam.

Wiktorze, dziękuje za Felicjowy Ko(t)miks! jest piękny! :love: jak zresztą, wszystkie twoje prace :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw paź 28, 2010 20:08 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Wiktor, trzymaj się dzielnie i zbytnio się nie przepracowuj, bo jeszcze dopadnie Cię jesienne przemęczenie ... pamiętamy o Tobie i Twoim wątku - wracaj szybko Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt paź 29, 2010 9:10 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

No niezly kwiatek :)
A czy ja mogę podnieść wątek moim U L U B I O N Y M komiksem? Jak go widzę w podpisie, to mi się dziobak cieszy straszliwie :)

Obrazek
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt paź 29, 2010 9:38 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zaszcz.... stolica, he, he...

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i miłe słowa!

A dzisiaj namawiam do poświęcenia uwagi losom kolejnego kotka u Cameo – Felicji. Wcześniej poznaliśmy piękną i charakterną Torinę. Felicja jest jej, niemniej piękną, koleżanką – ale nie przyjaciółką :twisted: ; wspólnego komiksu z nimi raczej nie da się zrobić.
Tymczasy Cameo są wyjątkowo trudne, wymagają wiele zachodu, i z pewnością pieniędzy też :( .
Ale chyba największą pomocą byłaby pomoc w znalezieniu DS dla Felicji i Toriny.

Tutaj wklejam komiks z Felą vel Felicją (wszystkie zdjęcia są autorstwa Cameo):
Obrazek który zadebiutował w wątku Cameo: (...)
Wątek polecam chociażby ze względu na piękne zdjęcia, świetne kolaże i filmy.
Felicja pojawia się na (...).

Edit: Usunąłem linki do wątków Cameo.
Ostatnio edytowano Pon lip 25, 2011 22:12 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt paź 29, 2010 9:53 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Szczęśliwa szuka szczęścia

no i się poryczałam...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia][następna]